Vendoroplossingen
COMPAREX biedt oplossingen aan van HP Enterprise
Introductie
Producten

COMPAREX Nederland is Gold Partner van HPE Software 

Door de recentelijke certificering van 8 medewerkers, is COMPAREX inmiddels Gold Partner van HPE Software. Dit geldt voor alle disciplines binnen HPE Software: Enterprise Security, Big Data Analytics Software, Hybrid Cloud Management, Operations Management, Application Delivery management en Backup and Governance.

"Deze Gold Partner status is een bevestiging van een verandering die COMPAREX Nederland enkele jaren geleden al heeft ingezet naar een betrouwbare partij die advies geeft over oplossingen waar de klant behoefte aan heeft. Wij zien al een tijdje dat deze toename van kennis bij COMPAREX Nederland ertoe heeft geleidt dat er al veel gezamenlijke trajecten zijn opgepakt, op initiatief van COMPAREX.

Dus als Partner Business Manager verantwoordelijk voor alle HPE Software partners in Nederland, kan ik niet anders dan trots zijn dat de grootste partner, ook nog over de meeste certificeringen beschikt!"

Remco van Dijk
Partner Business Manager

Bent u ook benieuwd wat COMPAREX voor u kan betekenen?

 Neem NU contact met ons op!

HPE Software-oplossingen

In de hedendaagse economie is een grote technologische flexibiliteit belangrijk. Uw organisatie moet snel handelen om kansen te benutten, op bedreigingen te reageren, goede ideeën in de praktijk te brengen en de concurrentie voor te blijven. HP Enterprise Software is opgedeeld in 6 softwaredivisies:

Enterprise Security

Enterprise-beveiligingssoftware en -oplossingen die uw gebruikers, applicaties en data beschermen, én de interacties daartussen, ongeacht de locatie of device:

Big Data Analytics Software

Via Big Data software en cloud services helpt HPE organisaties om de volledige zakelijke waarde van hun gegevens te benutten. Het platform stelt organisaties in staat om alle gegevens op te slaan, te analyseren, te verkennen en te voorspellen, ongeacht het type, de bron of de locatie.

Big Data Analytics Software richt zich op:

Hybrid Cloud Management

Een cloud management platform dat traditionele, hybride cloud, open source en specifieke cloudapplicaties beschikbaar en beheersbaar maakt in een breed scala van infrastructuuromgevingen.

IT Operations Management

ITOM versnelt uw IT met eenvourigere, snellere en flexibelere IT Operations Software. Hierbij hanteert HPE een indeling in:

Application Delivery Management

De ADM-oplossingen (Application Delivery Management) maken het mogelijk om snel toepassingen op de markt te brengen en de kwaliteit van meerdere technologieën en form factors te waarborgen. ADM helpt u om veilige applicatieverzending te versnellen en prima gebruikerservaringen te leveren die gebruik te maken van de kracht van Big Data. ADM bestaat uit:

Backup and Governance

Back-up- en beheersoplossingen van HPE bieden een uitgebreide aanpak om de digitale onderneming tegen risico's te beschermen en daarnaast data-gedreven organisaties te helpen om de waarde uit al hun informatie te benutten. Deze groep met oplossingen is verdeeld in:

Neem contact op

Bart Idenburg

Bart Idenburg

Solution Advisor

Neem contact op

Ruud Baas

Ruud Baas

Operations Manager