Vendoroplossingen
Intel Security voor al uw beveiligingsoplossingen
Introductie
Producten
Nieuws

McAfee

McAfee focust zich op het ontwikkelen van proactieve, bewezen beveiligingsoplossingen en -diensten. Zo maakt McAfee beveiliging een essentieel onderdeel van iedere architectuur en ieder automatiseringsplatform. Het is de missie van McAfee om iedereen het vertrouwen te schenken om veilig te leven en te werken in een digitale wereld.

Meer weten over McAfee?

 Neem NU contact met ons op!

Van McAfee VSE naar McAfee Endpoint Security 10.5

Bescherm uw organisatie nog beter tegen Ransomware en onbekende malware
De technologie van de aanvallers staat niet stil. Zij ontwikkelen continu methoden om de beveiligingsmaatregelen te omzeilen. Ook McAfee staat niet stil en ontwikkelt zich verder.

McAfee Endpoint Security 10.5

In 2014 heeft McAfee een modulaire vervanger uitgebracht voor McAfee VirusScan Enterprise (VSE). Dit nieuwe Endpoint Security (ENS) is de laatste twee jaar volledig nieuw ontwikkeld en inmiddels is versie 10.5 bereikt. Deze versie beschikt over nieuwe modules die meer mogelijkheden bieden tegen ransomware en onbekende malware.

Migratie vanaf McAfee VSE

Gezien de sterke groei van deze dreigingen adviseert Solution Specialist Eric Bruseker, organisaties die nog gebruik maken van McAfee VirusScan Enterprise, te upgraden naar McAfee Endpoint Security. In de onderstaande flyer leest u meer over de nieuwe McAfee Endpoint Security 10.5 en hoe wij u met de migratie kunnen helpen.

Download hier de flyer: Van McAfee VSE naar McAfee Endpoint Security 10.5

McAfee producten

McAfee levert proactieve en beproefde oplossingen en services om systemen en netwerken over de hele wereld te beveiligen. Het beschermt consumenten en bedrijven van klein tot groot tegen de nieuwste malware en opkomende onlinebedreigingen. De oplossingen combineren antimalware-, antispyware- en antivirussoftware met functies voor security-beheer. Deze zorgen niet alleen voor een ongeëvenaard realtime inzicht en analyses, maar verlagen ook het risico, zorgen voor compliance, verbeteren de internet-security en helpen bedrijven efficiënter te werken.

De McAfee producten en oplossingen omvatten de volgende categorieën:

McAfee nieuws

McAfee Labs Threats Report april 2017

McAfee heeft zijn laatste versie van McAfee Labs Threat Report gepubliceerd. Ook deze PDF benadrukt weer het belang van het delen van de kennis om bedreigingen snel en effectief te neutraliseren. 

 Download hier het McAfee Labs Threats Report over april 2017 

McAfee Labs Threats Predictions Report voor 2017

McAfee presenteert zijn McAfee Labs Threats Predictions Report (november 2016), dat vooruitkijkt naar wat we in 2017 kunnen verwachten op het gebied van cyberdreigingen. Daarnaast biedt het Threat Predictions Report inzichten in de verdere ontwikkelingen tot aan 2020 en laat zien hoe de security-industrie daar naar verwachting op zal reageren.

 Download het hier Threats Predictions Report voor 2017

Neem contact op

Eric Bruseker

Eric Bruseker

Senior Solution Specialist Security