Vendoroplossingen
COMPAREX adviseert over Microsoft-oplossingen

Microsoft System Center 2012 R2

System Center 2012-producten helpen uw organisatie IT as a Service te bewerkstelligen door een productieve infrastructuur, voorspelbare applicaties en cloud-computing op uw voorwaarden mogelijk te maken met een gemeenschappelijke beheerervaring.

U kunt een flexibele en kosteneffectieve private cloud-infrastructuur aan uw businessunits leveren in een selfservice-model, en uw bestaande investeringen in het datacenter uitbreiden. Met de aantekening dat applicaties de basis van uw business vormen, leveren System Center 2012 R2-producten diepgaand applicatie-inzicht - gecombineerd met een service centrische benadering - die u helpen voorspelbare applicatiediensten te leveren.

Voordelen

De nieuwe System Center 2012 R2-producten helpen u IT as a service aan uw business te leveren. Met vertrouwen. Deze oplossingen zijn gebaseerd op:

  • Productieve infrastructuur

System Center 2012 R2 helpt u heterogene datacenter te integreren, inclusief multi-hypervisor omgevingen. U kunt uw datacenter-resources poolen en abstraheren en een selfservice-infrastructuur aan uw businessunits leveren op een flexibele en toch gecontroleerde manier.

  • Voorspelbare applicaties

Met System Center 2012 R2 kunt u uw applicatie-services op holistische wijze te behren. Apps zijn de motor van uw business. Lever voorspelbare applicatieserviceniveaus met vergaand applicatie-inzicht.

  • Uw cloud

Met System Center 2012 R2 kunt u private and public cloud computing leveren op uw voorwaarden via gemeenschappelijke beheerprodukten, flexibele delegatie mogelijkheden en met behoud van de controle over uw infrastructuur, met bovendien applicatie-selfservice in uw clouds-omgevingen.

System Center 2012 R2 Configuration Manager

Biedt uitgebreid configuratiebeheer voor het Microsoft-platform waarmee u gebruikers de devices en applicaties geeft die zij nodig hebben om productief te zijn en tegelijk corporate compliance en controle te houden.

System Center Operations Manager 2012 R2

Biedt vergaande applicatie-diagnostiek en infrastructuurmonitoring waarmee u voorspelbare performance en beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties kunt waarborgen. Ook biedt het een uitgebreide inzicht in uw datacenter, private en public clouds.

System Center Data Protection Manager 2012 R2

Biedt geïntegreerde databescherming voor Windows servers en clients waarmee u schaalbare, beheerbare en kosteneffectieve backup en restore-scenario's kunt leveren van disk, tape. In een on- en off-premise scenario.

System Center Virtual Machine Manager 2012 R2

Biedt beheer van virtuele machines en het uitrollen van diensten met support voor multi-hypervisor omgevingen waarmee u een een flexibele en kosteneffectieve private cloud-omgeving kunt leveren.

System Center 2012 R2 Endpoint Protection

Gebouwd op System Center Configuration Manager biedt System Center Endpoint Protection krachtige bescherming tegen malware als onderdeel van een geïntegreerde infrastructuur voor het beheer van client`- en server-security en compliance die u kunnen helpen endpoint protectie te vereenvoudigen en te verbeteren.

System Center Service Manager 2012 R2

Biedt flexibele selfservice en gestandaardiseerde datacenter-processen waarmee u mensen, workflows en kennis kunt integreren in uw infrastructuur en applicaties.

System Center App Controller 2012 R2

Biedt eenduidige selfservice bediening van private en public clouds die applicatie-eigenaren het vermogen geeft om eenvoudig nieuwe diensten te bouwen, configureren, uit te rollen en te beheren.

System Center Orchestrator 2012 R2

Biedt orkestratie, integratie en automatisering van IT-processen met behulp van runbooks die u helpen best practices te definiëren en standaardiseren, en de operationele efficiëntie verbeteren.