Vendoroplossingen
COMPAREX adviseert over Microsoft-oplossingen

Microsoft Windows 10

Windows 10 is de nieuwste versie van Windows waarin het beste van Windows 7 en 8 zijn samengebracht. Dankzij het vertrouwde startmenu kan iedereen er snel mee aan de slag. Windows 10 brengt de Cloud naar de desktop. Zo wordt samenwerken gemakkelijker dan ooit. Deze versie van Windows is ontwikkeld voor meer productiviteit, veiligheid en gemak in gebruik en beheer en is Cloud Ready.

Windows 10 E3 via het Cloud Solution Provider (CSP) programma

Via het CSP programma van Microsoft was Windows 10 Enterprise E3 al een tijdje beschikbaar. Veel klanten met Windows 7 Pro of 8 Pro waren weliswaar geïnteresseerd in Windows 10 E3, maar moesten hiervoor wel eerst een upgrade doen naar Windows 10 Pro. Deze extra kosten bleken voor veel klanten een reden om de aanschaf van Windows 10 E3 uit te stellen.

Goed nieuws voor deze klanten! Vanaf 22 januari 2017 is de aanschaf van Windows 10 Enterprise E3 (en E5) incusief Windows 10 Pro. Klanten met Windows 7 Pro of 8 Pro kunnen dus zonder extra kosten overstappen op Windows 10 E3/E5.

Microsoft Edge

Windows 10 wordt geleverd met Microsoft Edge. Deze nieuwe snelle browser brengt een nieuwe ervaring met zich mee: Het is de eerste browser waarmee direct aantekeningen gemaakt kunnen worden op webpagina’s.

Windows Hello

Meldt u aan op Windows 10 met een lach of een knipoog; Windows Hello is de nieuwe manier van aanmelden, waarmee wachtwoorden tot het verleden behoren.

Beheer van Windows 10

Windows 10 zet heel duidelijk in op integratie, veiligheid en beheer. Microsoft heeft met name in Windows 10 nagedacht over beheer van het OS. Het uitrollen van een volledige image kan nog altijd gedaan worden, maar er zijn ook alternatieven die vaak sneller en eenvoudiger werken. Zo is het mogelijk om Windows 10 te voorzien van een provisioning package. Hiermee wordt Windows 10 geconfigureerd op basis van vooraf vastgestelde instellingen, dit scheelt veel installatietijd.

Daarnaast wordt Windows 10 geleverd met geïntegreerde apps als kaarten, foto’s, mail & agenda, groove en films & tv. Deze apps gebruiken OneDrive om gegevens in op te slaan en vervolgens naadloos te synchroniseren met alle Windows 10-apparaten, zodat u altijd alles binnen handbereik heeft.

Meer weten over Windows 10?

COMPAREX is Windows 10 Elite Program partner van Microsoft. Bent u benieuwd wat Windows 10 voor uw organisatie kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een demonstratie, informatie over de nieuwste features en devices of hulp bij het upgraden. U kunt contact opnemen met Frederik Lefèvre via e-mail of telefonisch via 06 - 1007 0789.

Neem contact op

Frederik Lefèvre

Frederik Lefèvre

Cloud Solutions Consultant