Vendoroplossingen
CSP Tier 2 voor slagkracht in de Cloud

CSP Indirect: meer slagkracht in de cloud met directe toegang tot clouddiensten en support!

Het COMPAREX Cloud Solution Provider Indirect programma bedient de gehele markt. Met onze verticale strategie richten wij ons op de specifieke sectoren en zorgt ons partnerecosysteem voor de meest innovatieve, relevante en unieke oplossingen. Als partner brengen wij u graag in contact met onze klanten en als klant laten wij u graag de nieuwste technologische ontwikkelingen zien.

Met onze verticals richten wij ons op vijf doelgroepen

1. ISV’s & partners

Bent u een ISV en heeft u unieke cloudoplossingen die het werken voor klanten makkelijker maken? Dan komen wij graag met u in gesprek. Met ons portfolio van 1.700 klanten weten wij snel uw product in de markt te zetten. COMPAREX waarborgt dat er alleen unieke oplossingen beschikbaar zijn binnen de COMPAREX App Store. Door ons internationale karakter kunnen wij deze diensten ook aanbieden in andere landen.

2. Start-ups & scale-ups

Cloud computing draait om innovatie en dit staat voorop bij COMPAREX. In samenwerking met Microsoft dragen wij er zorg voor dat we snel start-up’s en scale-ups kunnen identificeren en hen kunnen helpen in hun groei met ons ecosysteem. Met ons netwerk kunnen wij snel en goed schakelen, waardoor u als partner snel de juiste mensen leert kennen binnen ons ecosysteem.

3. Eindklanten

COMPAREX is continu op zoek naar nieuwe oplossingen die wij onze klanten kunnen aanbieden. Daarnaast geven wij onze klanten de mogelijkheid om partner van ons te worden. De ervaring leert ons dat veel klanten een eigen oplossing ontwikkelen, die ook meerwaarde heeft voor andere klanten. Daarom brengen wij onze klanten graag in contact met ISV’s. Samen met een ISV wordt gekeken of wij hier een commerciële dienst van kunnen maken. Wij geloven erin uw clouddienst aan de juiste doelgroep te kunnen aanbieden.

4. Resellers

COMPAREX gelooft in partnerships. Naast ons klantportfolio hebben wij ook een partnerportfolio. Wij kunnen onze klanten en partners op veel vlakken ontzorgen met de clouddiensten die worden aangeboden in onze COMPAREX App Store. Deze selectie van unieke en relevante oplossingen bieden wij u als reseller ook graag aan. Daarnaast kunt u profiteren van kortingen op de clouddiensten van Microsoft die worden afgenomen: omvat Office 365, CRM Online, AX Online, EM+S en Azure diensten.

5. Hosting partners

De kracht van een efficiënte cloudomgeving komt vaak tot zijn recht in een hybride cloud. Er zijn verschillende redenen om hiervoor te kiezen: privacy, security, specifieke oplossingen, OPEX op hardware, etc. Wij brengen door middel van onze branchegerichte aanpak iedereen bij elkaar, om kennis te delen en de gewenste oplossingen te kunnen aanbieden.

De COMPAREX portal

In onze nieuwe portal kunt u in een handomdraai de Microsoft onlinediensten op- of afschalen, wanneer u maar wilt, zonder tussenkomst van COMPAREX. Uiteraard blijven wij bereikbaar om u hierbij te helpen. Naast het aanbieden van Microsoft onlinediensten hebben wij een uitgebreide selectie gemaakt van specifieke, relevante oplossingen die u als klant ontzorgen en op weg helpen in de huidige digitale wereld.

Vanuit COMPAREX bieden wij standaard ondersteuning aan op de diensten die u bij ons afneemt. Hieronder ziet u alvast een voorproefje van de nieuwe portal.

Wij zetten de voordelen van COMPAREX CSP Indirect op een rij:

  • Eén portal om zelf online-diensten te wijzigen
  • U kunt profiteren van alle cloudoplossingen van onze partners
  • Een online ticketingsysteem
  • Een mogelijkheid om zelf diensten aan te gaan bieden
  • De flexibiliteit om dagelijks op- en af te schalen
  • Maandelijks een factuur

Wilt u meer weten?

Neem dan direct contact met ons op. Onze cloudexperts helpen u graag nieuwe cloudkansen te verzilveren! Laat hieronder uw gegevens achter!

 Neem nu contact met ons op over CSP Tier 2

 

Neem contact op

Jorn Piersma

Jorn Piersma

Account Manager

Neem contact op

Robin Aarts

Robin Aarts

Account Manager