Vendoroplossingen
Microsoft CSP Tier 1 programma voor eindgebruikers

Het Cloud Solution Provider Programma (T1) verandert met ingang van 31 augustus 2018!

Microsoft heeft de vereisten aangepast voor de directe partners van het Cloud Solution Provider (CSP)-programma (T1). Vanaf 31 augustus 2018 is het noodzakelijk dat alle directe partners een support & success-plan afnemen bij Microsoft. Dit kan door middel van “Microsoft Advanced Support for Partners” of “Microsoft Premier Support for Partners”. Daarnaast moeten de directe partners een ‘managed service’, ‘IP service’, of ‘customer solution application’ aan kunnen bieden. Ook moeten zij een infrastructuur ingeregeld hebben voor de facturatie en provisioning hiervan. Door deze verandering en vereisten kunnen de kosten hoog oplopen, zo begint een “Microsoft Advanced Support for Partners” pas vanaf 15.000 USD.

 Lees hier alles over de veranderingen aan CSP T1!

CSP Direct: gemakkelijker kunnen we het u niet maken, wel flexibeler!

Wilt u per dag kunnen op- en afschalen? En wilt u per maand betalen voor de werkplekken die uw organisatie effectief gebruikt? Het kan met CSP Direct van COMPAREX: het gebruiksvriendelijke cloudplatform op basis van Microsoft Office 365.

Met de COMPAREX CSP self-service portal stelt u uw administrator in staat om eenvoudig diensten toe te voegen of te wijzigen. Zo regelt u zonder tussenkomst van uw IT-partner welke gebruikers toegang krijgen tot de clouddiensten (Office 365, Enterprise Mobility + Security, CRM Online en Azure). Indien gewenst is het zelfs mogelijk de eindgebruiker via de portal zelf aanvullende diensten aan te laten vragen.

Flexibiliteit met het Cloud Solution Provider CSP Direct programma

Het CSP-programma sluit u af per jaar in plaats van per drie jaar met een Enterprise Agreement (EA). Dagelijks bestaat de mogelijkheid om de aantallen naar boven of beneden aan te passen, zoals het aantal medewerkers dat Office 365 gebruikt. Uw factuur wordt elke maand overeenkomstig bijgesteld. Hiermee geniet u van dagelijkse flexibiliteit.

Waarom CSP Direct via COMPAREX?

  • Maximale flexibiliteit doordat u dagelijks kunt op- en afschalen.
     
  • Maandelijkse factuur op basis van uw dagelijkse gebruik.
     
  • Maatwerkondersteuning voor al uw onlinediensten.

Voor grote én kleine organisaties

Het CSP Direct programma is vooral geschikt voor ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf tot 750 werkplekken. Ook voor kleine organisaties met minder dan 250 werkplekken is CSP een uitkomst. Voor deze organisatie is het namelijk niet mogelijk een EA af te sluiten.

Voor grote ondernemingen is CSP goed inzetbaar bij flexkrachten en projectgroepen. Ook voor seizoensgebonden organisaties is het zeer geschikt. Voor het vaste personeel blijft de EA actief en voor de werkplekken van deze specifieke groepen kan gekozen worden voor CSP. Daarvan beoordeelt Microsoft namelijk dagelijks het daadwerkelijke gebruik, waardoor deze organisaties nooit teveel betalen.

Organisaties die wel Azure willen gebruiken maar nog geen inschatting kunnen maken van het gebruik, profiteren met CSP van het pay-as-you-go afrekenmodel. Gezien de flexibiliteit van het contract kunt u dit naast uw lopende Microsoft-contracten afnemen.

Inclusief standaard support

Standaard support omvat alle tweedelijnsvragen over Office 365, EM+S, CRM Online en Azure. Hiervoor is de Expert Desk beschikbaar: een service desk met experts die zelf ruime ervaring hebben met het inrichten, onderhouden en verbeteren van Microsoft diensten. Zo kunnen wij razendsnel de juiste oplossingen aanbieden bij problemen. Daarbij kunt u in een portal hulp inroepen via een ticketsysteem of bellen met een direct telefoonnummer. Onze SLA daarbij is 13 x 5 - response binnen 2 werkuren met een proactieve statusupdate. U krijgt ondersteuning tot het probleem is verholpen. Ook is het mogelijk 24/7 support af te nemen voor een meerprijs, dan wel premier support om de consultants van Microsoft in te zetten.

Onboarding service vanuit COMPAREX omvat:

Account support / user onboarding via directe contactpersoon COMPAREX
First point of contact via COMPAREX inzake voordelen van het CSP-programma
Break / fix technical support, self-service portal
Facturatie- / subscriptiemanagement incidenten via directe contactpersoon COMPAREX

Premier support Microsoft (additioneel)

Wilt u liever uw support volledig uitbesteden, dan bieden wij het Microsoft Premier Support. Dit is beschikbaar via e-mail en telefoon en is 24/7 beschikbaar voor business kritieke incidenten en escalaties. Het is mogelijk een upgrade te realiseren vanuit standaardsupport (meerprijs wordt verrekend).

Bereikbaar 24/7
Response binnen twee werkuren
Ondersteuning tot het probleem is opgelost
Direct derdelijns support

Meer informatie

Hebt u interesse in het Microsoft CSP Direct programma? Laat dan hieronder uw gegevens achter!

 Neem nu contact met ons op over CSP Tier 1

Neem contact op