Profiteer van de aanbieding Azure Quick Start

Haal meer waarde uit uw data met SQL Server 2016!

Niet alleen de hoeveelheid data neemt toe maar ook het aantal datatypen, zoals informatie vanuit social media, data van sensors, etc. Het is een fikse uitdaging om deze grote datavolumes slim en snel te vertalen naar concrete business kansen. Met Microsoft SQL Server 2016 haalt u eenvoudig de maximale meerwaarde uit uw data tegen de laagste kosten. On premise, in de cloud of in een hybride omgeving. Zo weet u zeker dat uw data altijd optimaal rendeert.

Innovatie in de cloud

SQL Server 2016 biedt u direct toegang tot de voordelen van de cloud. Door de naadloze integratie kunt u eenvoudig datasets naar Azure verplaatsen en analyseren. Deze activiteiten hebben geen enkel effect op de performance van uw eigen infrastructuur. Bovendien heeft u in de cloud oneindige opslagcapaciteit en profiteert u van krachtige tools voor data-analyse en Big Data toepassingen. En dit alles op pay-as-you-grow basis. Verder hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken over de beveiliging. Uw data is altijd versleuteld opgeslagen, ook tijdens transport.

Volledig op de hoogte met een gratis SQL Server 2016 inspiratieworkshop

Tijdens een SQL Server 2016 inspiratieworkshop van een halve dag bij u op locatie ontdekt u samen met onze SQL experts de voordelen SQL Server 2016 en de cloud voor uw dataplatform. Wij praten u volledig bij en helpen u de maximale waarde uit uw data te halen, nu en in de toekomst. Verder laten wij u kennis maken met ons SQL Server 2016 assessment waarin wij u data-omgeving uitgebreid onder de loep nemen en een praktisch stappenplan opstellen naar de ideale data-omgeving; on-premise, in de cloud of hybride.

De meerwaarde van onze SQL Server 2016 inspiratieworkshop in het kort:

  • Alle ins & outs van SQL Server 2016 en de cloud
  • Directe inzicht in uw cloudvoordelen
  • Oneindige capaciteit en pay-as-you-grow
  • Complete analytics tools en beveiliging
  • Klaar voor Big Data, Internet of Thing en Artificial Intelligence

Ons SQL Server 2016 assessment als vervolg

In een uitvoerig assessment op locatie inventariseren onze experts uw huidige SQL-landschap. Het resultaat is een helder overzicht van uw complete data-omgeving. Dat vormt de basis voor een consolidatie-ontwerp waarmee u gegarandeerd veel kosten bespaart. Vaak hoeft u daarvoor alleen uw SQL Serveromgeving slimmer in te richten.

Bovendien onderzoeken we of bepaalde datasets niet beter naar de cloud kunnen. Vanzelfsprekend volledig afgestemd op de business doelstellingen van uw organisatie. Op die manier weet u zeker dat uw de maximale waarde uit uw data haalt, nu en in de toekomst.

Maak een afspraak voor een SQL Server 2016 inspiratieworkshop op locatie

Wilt u meer informatie over de workshop of meteen een afspraak plannen? Neem dan contact op met Ron Vermeulen, Manager Cloud Solutions.

 Neem NU deel aan onze gratis SQL Server 2016 workshop!