Vendoroplossingen
COMPAREX adviseert over MobileIron-oplossingen
Introductie
Producten

MobileIron introductie

Bedrijfsinformatie is overal te vinden en altijd in beweging. In het datacenter, in de cloud, op mobiele en in mobiele apps. MobileIron beveiligt alle bedrijfsinformatie, ongeacht de locatie. Door het bieden van een Enterprise Mobility Management (EMM) oplossing die zowel in de gebruikerswensen als de IT-behoeften voorziet, helpt MobileIron organisaties bij hun ‘Mobile First’ strategie.

Het MobileIron platform stelt IT in staat om devices, apps en hun content te beveiligen en beheren, waarbij eindgebruikers direct toegang hebben tot hun bedrijfsdata via het device van hun keuze. Doordat organisaties hiermee minder tijd kwijt zijn met het beheren van hun mobiele devices, kunnen zij meer tijd besteden aan het innoveren en optimaliseren van hun business. Het EMM platform van MobileIron is ontworpen om alle gangbare mobiele devices en operating systems te beheren en beveiligen.

 Neem NU contact met ons op!

MobileIron platformoverzicht

Het MobileIron Enterprise Mobility Management-platform bestaat uit:

 MobileIron Core - Integreert met uw backend IT-systemen en stelt IT in staat om beveiligings- en beheerbeleid te definiëren voor mobile apps, content en diensten. Het omvat MDM (Mobile Device Management), MAM (Mobile Application Management) en MCM (Mobile Content Management) functionaliteit.

 MobileIron Sentry - Een gateway die het verkeer tussen mobiele devices en de backend systemen beheert, encrypt en beveiligt. Sentry faciliteert in drie fundamentele wensen voor klanten: mobile security, schaalbaarheid en een goede gebruikerservaring.

 MobileIron Client - Deze client wordt Mobile@Work genoemd. Eindgebruikers downloaden de app, die automatisch geconfigureerd wordt om in de enterprise omgeving te functioneren doordat de IT-afdeling de gewenste beveiligingsopties direct instelt. De veilige MobileIron container beschermt de bedrijfsdata en -applicaties.

Het EMM platform van MobileIron is geschikt voor gebruik on-premise en als cloud service.

Neem contact op

Robin Hobo

Robin Hobo

Solution Architect