Vendoroplossingen
COMPAREX adviseert over RES Software oplossingen
Introductie
Producten
Licentieprogramma
Nieuws en promoties

COMPAREX is RES Platinum PartnerRES Software automatiseert de IT-diensten voor virtuele werkplekken 

RES Software stelt u met haar oplossingen in staat om de software van uw gebruikers centraal te leveren, beheren en beveiligen. Onafhankelijk van uw manier van werken en de apparaten die u gebruikt. RES Software automatiseert de IT-diensten die aan virtuele werkplekken worden geleverd. Met de ‘IT Store’ helpt RES Software u de gevolgen van IT Consumerization, BYOD en Cloud-technologieën te beheersen.

Onze solution advisors beschikken over een hoog kennisniveau van RES Software en zijn daarom uitstekend in staat om uw wensen en doelstellingen op dit gebied in kaart te brengen en hiervoor de juiste oplossing aan te dragen. U profiteert bovendien van aantrekkelijke voorwaarden doordat wij als Platinum partner beschikken over erg goede inkoopcondities.

RES ONE Service Store

Medewerkers verwachten veel van de IT-afdeling. Gebruikers willen keuzevrijheid en snel geleverde diensten, het liefst zonder tussenkomst van de IT-afdeling. Meer dan 70% van de gestelde vragen is niet complex en gaat vaak over teveel schakels. Het grootste deel hiervan kan automatisch afgehandeld worden. Hiermee wordt de doorlooptijd aanzienlijk versneld en wordt de kans op fouten tot een minimum beperkt.

Lees hier alles over het RES ONE Service Store Pilot Pakket!

RES Software productlijn  

De productlijn van RES Software is opgebouwd uit 5 producten:

Een gebruiker-centrale benadering van zakelijke technologie. RES ONE Suite gaat uit van een gebruiker-centrale benadering van zakelijke technologie, het uitbreiden van de mogelijkheden van de gebruikers door middel van self-service en geautomatiseerde dienstverlening, en de geautomatiseerde aanlevering van de juiste apps en diensten voor een veilige digitale werkruimte voor elke medewerker. Met RES ONE Suite wordt technologie proactief en veilig geleverd, en wordt de basis gevormd voor IT as a Service (ITaaS) om de flexibele werkplek beter te kunnen ondersteunen. De RES ONE Suite voorziet bedrijven van de meest veilige en flexibele workspace-oplossing.

Beheer en beveilig applicaties en diensten voor de medewerkers centraal in de meest complexe, hybride omgevingen. RES Workspace ONE biedt het huidige digitale gebruiker een betere, meer persoonlijke technologie-ervaring, en geeft IT de controle om de veiligheid te verhogen en kosten te verlagen. Configuratie en beheer zijn gecentraliseerd, zodat IT omgevingen kan inrichten die inzetbaar zijn op verschillende apparaten, besturingssystemen, platformen, etc.

RES Workspace ONE Core, een gratis product voor User Environment Management (UEM), zal beschikbaar zijn begin juli 2016. RES ONE Workspace Core helpt organisaties bij het bouwen van een basis voor het centraliseren van het beheer van de gebruikers in hybride omgevingen. RES ONE Workspace biedt een veel breder pakket aan mogelijkheden voor het beheren en beveiligen van de digitale omgevingen, inclusief bedrijfskritische veiligheidscontroles en meer personalisatiemogelijkheden voor het leveren van een nog betere gebruikerservaring voor werknemers.

RES ONE Automation biedt eenvoudige automatiseringsmogelijkheden. Het elimineert de noodzaak om diensten en apps handmatig aan te bieden, waardoor de kans op fouten sterk afneemt. Het creëert en sterk audit-traject en maakt resources vrij voor projecten met meer strategische impact op de business.

Breidt de mogelijkheden van de medewerker uit door middel van self-service, en de automatische aanlevering van applicaties en diensten. Organisaties kunnen de operationele efficiëntie verbeteren door het automatiseren van bedrijfsprocessen en IT-dienstverlening. De RES ONE Service Store is eenvoudig en gemakkelijk te integreren met bestaande technologie van een organisatie en maximaliseert eerdere investeringen, zonder dure vervangingsprojecten.

RES Software CLP

Doelgroep Kleine tot (middel)grote bedrijven evenals de overheidssector
Producten Alle RES Software producten
Instapniveau Order met een adviesprijs van minimaal € 50.000
Nabestelling Minimaal 5 licenties
Afnameverplichting Na de minimuminstap is er geen afnameverplichting
Recht op updates Ja, via het zogenaamde Solution Assurance
Technisch support Ja, via het zogenaamde Solution Assurance
Documentatie Via download
Contractvorm Ja
Duur overeenkomst Een half jaar

 

RES Software Workspace Manager zorgt ervoor dat eindgebruikers toegang krijgen tot de juiste applicaties, op de juiste plaats en op de juiste tijd waardoor ze efficiënter kunnen werken. RES Automation Manager biedt systeembeheerders veel mogelijkheden door veel taken te automatiseren waardoor er tijd wordt gecreëerd om aan andere zaken te besteden. De aanschaf van RES Software producten zijn onderverdeelt in 2 segmenten. Tot ongeveer 500 werkplekken kan het best gebruik gemaakt worden van losse licentie aanschaf. Dit hangt wel af van het soort product dat gebruikt wordt (Workspace manager Bronze, Silver of Gold). Er bestaan omgevingen van minder dan 500 werkplekken die prima kwalificeren voor een CLP programma.

Producten

RES Software kent op dit moment de volgende producten: Dynamic Desktop Studio Lite, Workspace Manager, Automation Manager en de Virtual Desktop Extender.

Contractperiode

De minimale contractperiode bedraagt een half jaar.

Instapniveau

Voor het CLP geldt een instapniveau met een waarde van € 50.000 (adviesprijs).

Staffeltabel

CLP niveau Benodigde adviesprijs Korting
A 50.000 - 100.000 5%
B 100.001 - 300.000 7,5%
C 300.001 - 500.000 10%
D 500.001 - 1.000.000 15%
E 1.000.001 - 1.500.000 20%
F 1.500.001 - 2.000.000 25%
EDU geen instapniveau nodig 30%

Nabestelling

Nabestellingen moeten minimaal 5 licenties groot zijn. Dit is de standaard minimale afname voor RES licenties. Met minimaal 5 licenties kwalificeert u zich ook voor de kortingen zoals bedongen in de CLP-overeenkomst.

Afnameverplichting

Om de genoemde kortingen in de tabel te kunnen realiseren, dient u minimaal één aanschaf te doen die binnen de genoemde waardes ligt. Re-orders genieten ook deze condities. Buiten het CLP-contract kunt u RES-softwareproducten aanschaffen vanaf 5 licenties.

Onderhoud en support

Via het zogenaamde Solution Assurance verkrijgt u het recht op de laatste updates/ versies en kunt u gebruikmaken van RES Technical Support. Licenties voor Workspace Manager en Automation Manager zijn altijd inclusief 1 jaar Solution Assurance. Support voor meerdere jaren is mogelijk en na aflopen kan Solution Assurance verlengd worden.

Documentatie en Media

Zowel RES software als documentatie kunnen worden gedownload via de website. Er worden geen fysieke leveringen gedaan.

RES Software nieuws

Met de RES HyperDrive heeft RES al geruime tijd een oplossing in huis waarmee medewerkers via uiteenlopende apparaten toegang tot bedrijfsdata kunnen verkrijgen. Echter wel op een manier die aansluit op het eisenpakket van het hedendaagse bedrijfsleven; On-premise en met Enterprise-class beveiliging.

Gevoelige bedrijfsdata ligt door het gebruik van diverse dropbox achtige-oplossingen vaak 'voor het oprapen'. Nu zijn we als nuchtere Nederlanders wat minder snel onder de indruk van  het 'Big Brother is watching you'-effect, maar in hoeverre we zelf risico's lopen is vaak toch onbekend. RES heeft een interessant  kijkje voor u in de wereld achter Dropbox, zoals de gevoelige puntjes in de gebruiksvoorwaarden en mogelijke andere verrassingen. Uiteraard ook vanuit de visie van RES Software en met de oplossingen die zij op dit vlak biedt.