Vendoroplossingen
COMPAREX adviseert over Red Hat software
Introductie
Producten
Licentieprogramma
Nieuws en promoties

COMPAREX is RedHat Advanced Business PartnerRed Hat oplossingen

De missie van Red Hat is het uitbreiden van de positie als meest vertrouwde Linux provider. Dit doen zij door middel van een compleet aanbod van Red Hat Enterprise Linux software, een krachtig Internet management platform, uitstekende support en services. ed Hat biedt een complete reeks van open source producten én diensten aan voor bedrijven.

Wilt u meer weten?

Open source is een veel gehoord begrip, maar bij veel mensen heerst ook onduidelijkheid. Red Hat is een van de grote spelers op het gebied van open source software. Behalve Red Hat Enterprise Server en de middleware oplossing Jboss begeven zij zich inmiddels ook op de virtualisatiemarkt met Red Hat Enterprise Virtualisation.

Ook bij Red Hat is het soms onduidelijk wat u precies aankoopt, want open source software is toch gratis? Daarnaast zijn de compliancy regels weer anders dan bij de meeste vendoren waardoor er specifieke kennis benodigd is.

Wij nemen graag de tijd om u uit te leggen wat Red Hat exact levert, hoe dat in zijn werk gaat en wat de spelregels zijn.

 Neem NU contact met ons op!

Red Hat oplossingen

Red Hat kent verschillende oplossingen waarbinnen productlijnen een plaats hebben gekregen:

Meer weten over de Red Hat oplossingen? Neem contact op met een van onze Solution Advisors!

Red Hat Enterprise Linux (RHEL) zorgt ervoor dat u over een betrouwbare en stabiele IT omgeving beschikt. Systemen zijn schaalbaar, hebben een hoge doorvoer snelheid en zorgen er voor dat uw IT-omgeving flexibel wordt. RHEL ondersteunt uw flexibele en bedrijfskritische, infrastructurele omgeving.

O.a. Dell heeft als partner van Red Hat ervoor gezorgd dat u met RHEL beschikt over een consistente x86 omgeving door uw hele ICT-infrastructuur. U profiteert van de door Dell op open standaarden gebaseerde platformen. Een lage investering die u lagere implementatietijden, een snel te behalen ROI en vereenvoudigd management belooft.

Met Red Hat Enterprise Linux heeft u de volgende voordelen:

 • Hardware Engineers van Dell/HP/IBM dragen zorg voor contributies aan de kernel zodat de systemen altijd goed presteren.
 • Het kost minder tijd om RHEL te installeren op Dell/HP/IBM systemen omdat de drivers geïntegreerd zijn.
 • Eenvoudiger management door directe integratie met leveranciers managementsoftware zowel op serverniveau als op satelliteniveau.
 • Directe integratie met storagesystemen van de diverse leveranciers.
 • Intelligente power management met geïntegreerde ondersteuning voor bijvoorbeeld Dell Advanced Power Management.

Ga voor meer informatie naar  www.redhat.com/dell of  http://www.redhat.com/hp of  http://www.redhat.com/ibm

Red Hat Enterprise Virtualization voor Servers - Een complete bedrijfsvirtualisatieoplossing voor uw serveromgevingen

Met Red Hat’s Enterprise Virtualization voor Servers (RHEV) virtualiseert u uw omgeving en maakt u optimaal gebruik van uw serverpark.

De nieuwe functies van Red Hat Enterprise Virtualization voor Servers
RHEV is gebouwd op het reeds bewezen Red Hat Enterprise Linux platform, met de volgende eigenschappen:

 • Een up-to-date hypervisor gebaseerd op de Red Hat Enterprise Linux KVM Kernel met KVM Technologie
 • Een zelfonderhoudende gebruikerswebpagina
 • Geïntegreerde managementrapportages
 • Uitstekende prestaties en schaalbaarheid
 • Veiligheid boven alles, via SELinux en sVirt
 • Eenvoudig schaalbaar of het nu in de Cloud is of binnen uw bedrijf

Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Met de manager kunt u uw virtualisatieomgeving beheren vanuit één console zonder dat u extra licenties of subscripties nodig heeft. Tevens kunt u gebruikmaken van:

 • High availability
 • Live migration
 • Storage management
 • System scheduler

Red Hat Enterprise Virtualization Hypervisor
Veel Linux kennis is handig, maar niet noodzakelijk. De RHEV Hypervisor zorgt er voor dat u ook met weinig of geen kennis van Linux een complete virtualisatieomgeving kunt opbouwen.

Belangrijke wijzigingen

Red Hat kondigt een aantal belangrijke wijzigingen aan in hun Red Hat Satellite infrastructuur waarbij een aantal artikelen per 1 maart 2018 komen te vervallen. De wijzigingen hebben betrekking op alle Red Hat Satellite Server, Satellite Capsule Server, Red Hat Satellite Starter Pack en Smart Management subscripties.

Lees hier meer over de wijzigingen

Red Hat licenties

Red Hat Enterprise heeft geen traditionele licentiestructuur. Wel is er een onderhoudstarief (subscription). Wilt u weten wat de voorwaarden en condities zijn voor Red Hat software? Neem dan contact met ons op!

Red Hat nieuws

Red Hat en Microsoft hebben 4 november 2015 een samenwerkingsverband aangekondigd om klanten te ondersteunen bij het omarmen van hybrid cloud computing, door meer keuze en flexibiliteit te bieden bij de inzet van Red Hat oplossingen op Microsoft Azure. Onderdeel van de overeenkomst is dat Red Hat Enterprise Linux beschikbaar komt als platform voor Linux workloads op Microsoft Azure. Ook gaan Red Hat en Microsoft samenwerken om in gemeenschappelijke behoeften van klanten te voorzien bij het bouwen, inzetten en beheren van applicaties op Red Hat software.

Het officiële persbericht is  hier te vinden.

Open Source is meer dan alleen technologie, was de boodschap tijdens het Red Hat Forum Benelux, op 15 oktober 2015 in Zeist. Het inzetten van Open Source maakt geld en middelen vrij om als bedrijf de veelbesproken Digitale Transformatie door te maken. De redactie van Executive People sprak hierover met Dick Lans, Country Manager bij Red Hat Benelux; Werner Knoblich, SVP and General Manager EMEA bij Red Hat; Mike Huseman, SVP Global Sales and Business Development bij EnterpriseDB.

Bekijk hier de video 

Neem contact op

Jeffrey Stolker

Jeffrey Stolker

Open Source Solution Specialist