Vendoroplossingen
SNOW Software
Introductie
Producten
Nieuws en promoties

COMPAREX is SNOW Software Platinum Certified PartnerSnow SAM oplossingen

Snow Software gelooft dat de meeste organisaties vandaag de dag uiteindelijk teveel betalen voor hun software. Dit komt door gebrek aan controle, onbegrip of gebrek aan naleving. Om dit aan te pakken, biedt  Snow Software Software Asset Management (SAM) oplossingen aan. Deze zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de $ 320 miljard die jaarlijks wordt uitgegeven aan enterprise software ook goed besteed wordt. Dit kan door ervoor te zorgen dat organisaties over de juiste licenties beschikken voor de software die ze gebruiken - niet te veel, niet te weinig.

Meer dan 5.000 organisaties vertrouwen wereldwijd op Snow Software voor on-premise en cloud-gebaseerde SAM-platformen om softwarelicenties te beheren van meer dan tien miljoen apparaten, van mobiel tot desktop, van datacenter tot cloud.

Met het hoofdkantoor gevestigd in Stockholm (Zweden) is Snow Software de grootste gespecialiseerde ontwikkelaar van Software Asset Management oplossingen.

 Neem NU contact met ons op!

Nieuw! Snow for Office 365!  

Met Snow for Office 365 kunt u het gebruik van en de uitgaven voor Office 365 gedetailleerd en gecentraliseerd bekijken. Dit helpt u om effectief toepassingen, kosten te beheren en optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van Microsoft Office 365.

Office 365 is de meestgebruikte SaaS-toepassing ter wereld, met lage onderhouds- en hardwarekosten en onbeperkte toegang tot e-mails en bestanden voor gebruikers. Het gemak bij de implementatie van SaaS-toepassingen zoals Office 365 kan echter ook leiden tot 30% verspilling van de uitgaven voor cloudtoepassingen. Dit komt door teveel gebruikersaccounts, (te) uitgebreide accountrechten en dubbele on-premise licenties.

Meer info...

Wat doet Snow Software precies? Bekijk deze video.

COMPAREX biedt Snow Software trainingen

Maakt uw organisatie gebruik van Snow Software? COMPAREX biedt trainingen voor zowel gebruikers als beheerders van Snow Software. U leert hoe u de software maximaal benut en zo efficiënt mogelijk beheert. Neem contact met ons op voor meer informatie.

SNOW Software nieuws

Snow Software introduceert Snow License Manager 8. Dit is een sprong voorwaarts op het gebied van softwarelicentie-optimalisatietechnologieën en weerspiegelt de belangrijke rol van het datacenter binnen een organisatie. 70% van de software assets van een organisatie bevindt zich binnen datacenters. Hierdoor is het voor organisaties zeer complex om licenties voor datacenters te beheren en het gebruik hiervan te optimaliseren, tenzij het proces wordt geautomatiseerd.

Snow License Manager 8 ondersteunt organisaties op het gebied van licentiebeheer en software-optimalisatie. Het platform bevat functionaliteiten om voorspellingen te doen, rapportages op te stellen en te zorgen voor transparantie. Deze laatste generatie van SAM (Software Asset Management) biedt meerwaarde aan onder andere C-level executives en SAM-managers. Naast het beheren van softwarelicenties, zorgen de rapportage- en voorspellingsmogelijkheden ervoor dat SAM strategisch kan worden ingezet ter ondersteuning van huidige en toekomstige softwarebehoeften.

Snow License Manager 8 biedt bedrijven beter financieel management door toekomstige kosten op te sporen en te voorspellen, meer duidelijkheid over auditberekeningen waardoor audits soepeler verlopen en uitgebreide rapportagemogelijkheden om de inzichten die dankzij sam worden verkregen beter te communiceren naar de bredere organisatie.

Neem contact op