Vendoroplossingen
COMPAREX adviseert over Tableau Software-oplossingen
Introductie
Producten

COMPAREX is Tableau PartnerIntroductie 

Tableau Software zorgt voor inzicht in (en visualisatie van) uw Big Data. COMPAREX begrijpt dat naast de functionele aspecten die belangrijk zijn voor de keuze van Business Intelligence, ook de leverancier van belang is.

Daarom ondersteunt COMPAREX bij licentietechnische, financiële en culturele verschillen tussen diverse leveranciers. Tableau Software onderscheidt zich positief van andere leveranciers op een aantal aspecten:

  1. Tableau Software onderscheidt zich door zowel het maken van publieke rapporten waar geen kosten aan zijn verbonden, als de Tableau Reader functionaliteit die kosteloos kan worden gebruikt.
  2. Daarnaast kent Tableau Software een grote community aan actieve gebruikers. Dit resulteert in een effectieve samenwerking onder gebruikers waardoor “best practices” eenvoudig te realiseren zijn.
  3. In tegenstelling tot diverse andere leveranciers zijn de compliance risico’s relatief klein.

COMPAREX ondersteunt bij de juiste licentiëring voor uw huidige situatie, het licentiemanagement voor Tableau Software en andere leveranciers én optimalisaties van licentiecontracten, zodat uw organisatie de rapportages kan maken die belangrijk zijn voor uw bedrijfsvoering.

 Download nu de trial versie van Tableau Software

Producten 

Tableau kent verschillende producten die erop gericht zijn om u snel uw data te bekijken vooral te begrijpen. De productlijn is verdeeld in de volgende productgroepen:

Tableau Open Source calculator

Senior Business Consultant Roy Reijnen van COMPAREX heeft op basis van Tableau Software een Open Source Calculator gemaakt. Hiermee kunt u diverse scenario’s van een aantal vendoren met elkaar vergelijken, zoals Red Hat, Oracle en Enterprise DB.

Bekijk hier de Open Source calculator


Neem contact op

Roy Reijnen

Roy Reijnen

Solution Specialist Big Data & Analytics