Vendoroplossingen
COMPAREX adviseert over Tenable-oplossingen
Introductie
Producten

Introductie 

Tenable is marktleider op het gebied van Continuous Network Monitoring en ontwikkelaar van Nessus; ’s werelds meest gebruikte vulnerability scanner. Dicht de gaten in uw netwerkbeveiliging met Continuous Network Monitoring.

 Download de whitepaper over Vulnerability Management

De meeste bedrijven proberen het continu veranderende landschap van bedreigingen te lijf te gaan door per specifieke uitdaging een beveiligingstechniek te implementeren. Nadeel van deze benadering is dat er gaten ontstaan in de beveiliging, met als gevolg dat bedrijven blootgesteld blijven of worden aan bedreigingen waar ze geen weet van hebben. En zo ontstaan krantenkoppen, die waar men als bedrijf liever niet mee geconfronteerd wordt.

Tenable helpt bedrijven meer waarde te halen uit hun beveiligingsinvesteringen. Met Continuous Network Monitoring alsmede vulnerability management en analytics kunt u een compleet overzicht krijgen van uw netwerk, hetgeen u in staat stelt gaten in de beveiliging te identificeren, prioriteren en tijdig passende maatregelen te nemen.

Bedrijven gebruiken Continuous Network Monitoring om:

  • Kwetsbaarheden te vinden

  • Inbreuken te voorkomen

  • Incidentenrespons te informeren

  • Risicomanagement te verbeteren

  • Te kunnen voldoen aan lokale wet/regelgeving (compliance)

  • Bedrijfsproductiviteit te verbeteren

Bedreigingen zijn complex: vereenvoudig risicomanagement

Wanneer de beveiliging moeilijk te beheren is, nemen bedreigingen voor bedrijven steeds toe. Om alles te kunnen zien wat er op het netwerk gebeurt, hebben IT-beslissingsnemers en IT-beveiligingsprofessionals tools nodig zoals Automated Network Scanning, Passive Vulnerability Scanning, Visual Dashboards en Centralized Management. Tevens dienen audits en compliance-processen geautomatiseerd te worden zodat ze gemakkelijk te beheren zijn, om snelle prioritering en beantwoording van veiligheidsvraagstukken mogelijk te maken.

Wilt u weten wat Tenable voor uw organisatie kan betekenen?

 Neem NU contact met ons op!

Tenable oplossingen 

Overal en altijd netwerkbeveiliging

Het beheren van risico’s betekent dat u continu de gezondheid van het netwerk meet en de efficiëntie van beveiligingsprogramma visualiseert. Dit is eenvoudig uitvoerbaar met de oplossingen SecurityCenter ContinuousView en Nessus Vulnerability Scanner, die vulnerability assessment en vulnerability management oplossingen bevatten.

Met SecurityCenter Continuous View™ verzekert u zichzelf ervan dat uw beveiligingsteam ten alle tijde de bedreigingen met de hoogste prioriteit behandelt. Brede en diepe actieve scans over alle netwerkapparaten, systemen en applicaties verkleinen het potentiële aanvalsgebied. Daarnaast is het belangrijk te weten dat elk onderdeel van uw beveiligingsprogramma goed samenwerkt met SecurityCenter ContinuousView™ audit tools, die meer technologieën kunnen scannen en daarmee zijn te integreren dan elke andere oplossing.

Nessus® is de meest gebruikte vulnerability scanner ter wereld en bezit de vulnerability assessment en managementmogelijkheden om uw netwerkbeveiliging te versterken alsmede deze PCI en wet-/regelgeving complient te maken. Nessus is zowel beschikbaar on-premises als in the cloud en ontwikkeld voor individuen (Nessus Professional) en teams (Nessus Manager en Nessus Cloud).

Neem contact op

Eric Bruseker

Eric Bruseker

Senior Solution Specialist Security