Vendoroplossingen
COMPAREX adviseert over Trend Micro-oplossingen
Introductie
Producten

COMPAREX is TrendMicro Silver PartnerTrend Micro Enterprise Security-oplossingen

De wereld verandert en de beveiliging voor ondernemingen moet zich aanpassen om de nieuwe uitdagingen een stap voor te blijven. Trend Micro biedt geavanceerde oplossingen voor de IT-beveiliging met flexibele inzetopties aan, met inbegrip van hardware, software, virtuele appliances en as-a-service-oplossingen vanuit de cloud. Leer meer over hoe elk van deze oplossingen inspeelt op de meest dringende beveiligingsuitdagingen waarmee de onderneming van nu mee te kampen heeft. Bent u ook nieuwsgierig naar de oplossingen van Trend Micro?

 Neem NU contact met ons op!

Trend Micro beveiligingsoplossingen

Beveiliging voor de cloud en datacenters

De oplossingen waarmee fysieke servers worden beveiligd, kunnen gegevens in de cloud of in virtuele omgevingen niet voldoende beschermen. Trend Micro beschikt over oplossingen om uw reis naar de cloud te beveiligen, ongeacht de platforms en systemen waarmee u werkt.

Proactieve cyberbeveiliging voor een verdediging op maat

Gerichte aanvallen zijn bedoeld om uw netwerk binnen te dringen met sociale engineering-tactieken en cyberbedreigingen waar traditionele beveiligingsmaatregelen niet tegenop kunnen. De bewaking tegen gerichte aanvallen vereist een verdediging op maat, gesteund door beveiliging die op unieke wijze is aangepast voor de verdediging van uw organisatie en uw unieke computeromgeving tegen aanvallers.

Volledige bescherming van uw gebruikers

De consumerisation van IT leidt tot een hogere productiviteit en meer flexibiliteit bij uw mobiele medewerkers. Maar het legt ook uw gegevens open voor alle onbeveiligde activiteiten waarmee gebruikers zich onafgebroken met hun vele apparaten bezighouden. Met Trend Micro kunt u de beveiligingsfocus verschuiven van apparaten naar gebruikersactiviteiten, zodat de voordelen van consumerisation niet een te hoge prijs kennen.

Trend Micro Cloud App Security for Office 365

Wat bied Cloud App Security for Office 365?

  • Aanvullende bescherming van MS Exchange, Sharepoint en OneDrive binnen Office365.
  • Advanced Malware Detection. Ieder uur komen er 12.500 nieuwe threads bij. Daarom heeft u als klant behoefte aan een oplossing die Real Time Advanced Thread Protection biedt (door het Trend Micro Smart Protection network) versus een refresh van 1 x per uur signature based detection only.
  • Detectie van hidden advance malware in Office en PDF-documenten. Door middel van hun Sandboxing technologie is Trend Micro in staat om verborgen en nog niet actieve advance malware te detecteren. Deze technologie komt uit hun kennis van hun Deep Discovery oplossing die zij hebben ontsloten in de Cloud.
  • Grip op uw data door advanced DLP support. Trend Micro biedt 230 verschillende ‘pre-defined’ templates om wegschrijven van bestanden naar OneDrive kunnen te managen. Naast deze pre-defined templates bent u in staat om vrij eenvoudig eigen templates te maken die specifiek van toepassing voor uw organisatie
  • Alle functionaliteit is binnen 5 minuten te implementeren binnen uw bestaande Office365 omgeving (geen rerouting van verkeer) zonder aanpassingen aan de huidige omgeving.

Meer informatie ziet u in de onderstaande video.

Enhancing Office 365 Security with Trend Micro 

Neem contact op

Eric Bruseker

Eric Bruseker

Senior Solution Specialist Security

Klanten over COMPAREX

Ruud Zoutenbier, Hoofd ICT bij Twynstra Gudde: “Samen met een van de Solution Advisors Security bij COMPAREX hebben wij onze Trend Micro licenties teruggebracht tot wat we daadwerkelijk nodig hebben. In combinatie met een overstap van subscription naar perpetual licenties, levert dit ons een besparing op van maar liefst twintig procent over drie jaar. En dit percentage groeit ieder daaropvolgend jaar!”