Vendoroplossingen
COMPAREX geeft u advies over de diverse VMware-oplossingen
Introductie
Producten
Licentieprogramma

COMPAREX is VMware Premier Solution ProviderWat is uw prioriteit op IT-gebied?

Versnel uw reis door de cloud

Ontdek hoe VMware Cloud u in staat stelt uw gehele app-portfolio te beheren via hybride en native openbare clouds met consistente infrastructuur en consistente handelingen.

Netwerken en beveiliging transformeren

Het netwerk van de toekomst is software-gedefinieerd. Een virtual cloud network, met VMware NSX-technologie, is de veilige en consistente fundering die u nodig hebt om met uw bedrijf vooruit te blijven gaan.

Breng de digitale werkplek tot leven

De verwachtingen van medewerkers zijn veranderd. Zorg dat u altijd en op elk apparaat aan deze verwachtingen voldoet, met veilige en naadloze toegang tot apps en services via een geïntegreerde digitale werkplek.

Wij inspireren u graag over de stappen die u kunt nemen om reis naar de (hybride) cloud zo makkelijk mogelijk te maken.

 Neem NU contact met ons op!

VMware vSphere met Operations Management Enterprise EOA

VMware heeft de End of Availability (EOA) aangekondigd van de VMware vSphere met Operations Management Enterprise Plus editie, met ingang van 1 februari 2019. Vanaf dat moment bestaat de VMware vSphere productlijn uit de vSphere Standard, vSphere Enterprise Plus en vSphere Platinum edities.

Na 15 oktober 2018 worden de bestaande vSphere met Operations Management Enterprise Plus licenses ingevuld door VMware vSphere Enterprise Plus en VMware vRealize Operations Standard. Dit zorgt voor een stijging van de kosten voor Support en Services (SNS) op het moment waarop de volgende renewal plaatsvindt. Deze invulling wordt ook toegepast op elke nieuwe aankoop van vSphere met Operations Management Enterprise Plus voor het einde van de beschikbaarheid op 1 februari 2019.

Als u van plan bent om na 1 februari 2019 de geavanceerde operations management mogelijkheden uit te breiden van bestaande of nieuwe vSphere licenses, kunt u vRealize Operations standalone of VMware vCloud Suite aankopen.

Er is een aantal scenario's mogelijk:

 1. Niets doen.
  U kunt ervoor kiezen om met uw huidige vSphere omgeving te blijven werken met Operations Management Enterprise Plus-licenties. Als u een lopend subscription heeft, blijft u ondersteuning krijgen gedurende de gepubliceerde ondersteuningsperiode van VMware. Qua productervaring zal er geen waarneembaar verschil zijn. Aan de achterkant wordt de vSphere met Operations Management-licentie echter ingevuld door vSphere Enterprise Plus en vRealize Operations Standard-licenties.
   
 2. Upgrade de vSphere Enterprise Plus component naar VMware vSphere Platinum.
  VMware vSphere Platinum is de nieuwste versie van vSphere die native de mogelijkheden van VMware AppDefense integreert met VMware vSphere om applicaties, infrastructuur, data en toegang te beveiligen. Door een beveiligingsbeleid te bieden dat is ingebouwd in de hypervisor en wordt ondersteund door machine learning, biedt vSphere Platinum gedetailleerd inzicht in de VM en de applicatiecontext. IT-infrastructuurteams kunnen gebruikmaken van snelle detectie en oplossen van bedreigingen en een kleiner aanvalsvlak met behoud van de bestaande workflows en hulpmiddelen. vSphere Platinum draagt bij aan een betere samenwerking tussen de IT-infrastructuur en de teams voor beveiliging en compliance.

  Voor klanten die een dergelijk native beveiligingsbeleid willen implementeren, is een upgrade naar vSphere Platinum optimaal. Gedurende een beperkte tijd kunnen klanten een promotiekorting van 50% krijgen op het upgraden van hun vSphere Enterprise Plus-componentlicenties van hun vSphere met Operations Management Enterprise Plus-bundel naar vSphere Platinum. Bovendien komen ze ook in aanmerking voor een tegoed van $10.000 voor gebruik van een VMware Cloud bij AWS hybride cloudimplementatie bij de aanschaf van 5 of meer licenties van vSphere Platinum.
   
 3. Upgrade het onderdeel vRealize Operations
  Klanten kunnen de volledige mogelijkheden van zelfstandige activiteiten gebruiken door het upgraden van hun vRealize Operations Standard-componentlicenties van hun vSphere met Operations Management Enterprise Plus-bundel naar VMware vRealize Suite of vRealize Operations Advanced. Dit biedt mogelijkheden zoals geautomatiseerde prestatie-optimalisatie, aanpasbare dashboards, nauwkeurige kostenanalyses en ongeëvenaarde uitbreidbaarheid. Klanten profiteren ook van vRealize Log Insight voor een 360-graden probleemoplossing. Deze upgrades komen in aanmerking voor een tijdelijke promotiekorting van 50%.
   
 4. Upgrade beide componenten
  Als dit wordt gedaan in combinatie met de vSphere Platinum-upgrade, komen de vRealize-upgrades in aanmerking voor een promotiekorting van 65%. Dit is een uitstekende gelegenheid om uw infrastructuur te beveiligen en te optimaliseren voor operationele efficiëntie.

Meer weten?

Meer informatie of advies nodig? Neem dan direct contact op met Ferdinand Stijn.

VMware IT-prioriteiten 

VMware versnelt uw digitale transformatie waardoor u succesvol kunt werken met software die de basis vormt van computer- en mobiele gebruikerservaringen. Met een gemeenschappelijke besturingsomgeving waarmee u elke gewenste cloud kunt gebruiken die u wilt. En waarmee u end-to-end beveiligingsoplossingen en eenvoudige, beveiligde digitale workspaces kunt toepassen die u in staat stellen de oplossingen en services van VMware te gebruiken om precies dat te bouwen wat u nodig heeft, de manier waarop u het vandaag én in te toekomst nodig heeft.

VMware helpt u de belangrijkste missies te volbrengen om te innoveren en waardoor u een onbeperkte toekomst kunt vormgeven. Deze kernmissies sluiten aan bij vier strategische IT-prioriteiten:

 1. Moderniseren van datacenters;
 2. Integreren van publieke clouds;
 3. Versterken van de digital workspace;
 4. Transformeren van netwerken en beveiliging.

Moderniseren van datacenters

Omdat IT-organisaties hun bestaande datacenteromgevingen gebruiken, staan ​​ze voor uitdagingen op meerdere fronten. Veel organisaties worstelen met legacy-systemen die niet de flexibiliteit kunnen bieden die nodig is om vooruit te komen. IT-afdelingen hebben ook te kampen met krimpende of statische budgetten die het onmogelijk maken om op betrouwbare wijze aan de zakelijke behoeften te voldoen met traditionele infrastructuurmodellen. En cross-functionele workflow- en goedkeuringsprocessen vertragen de snelheid van de organisatie om innovatief op de markt te opereren.
 
IT moet nieuwe manieren vinden om services naadloos en veilig aan te bieden in private en publieke clouds.
Om gelijke tred te houden met de toenemende bedrijfseisen, hebben organisaties een flexibel, servicegericht IT-model nodig voor datacenters, die zowel hun lokale datacenterresources als publieke clouds gebruiken. Nog niet zo lang geleden konden sterk-dynamische, beschikbare en programmatische computing-, storage-, netwerk- en beveiligingsdiensten de bedrijven voorsprong geven op concurrenten. Tegenwoordig vormen deze functies gewoon de norm waarmee alle organisaties werken. Organisaties moeten snel verder gaan op hun weg naar een flexibele en moderne software-defined data centeromgeving of het risico lopen achter te lopen op de concurrentie.

Integreren van publieke clouds

Publieke clouds bieden organisaties nieuwe mogelijkheden om hun activiteiten te schalen, de dienstverlening te versnellen en de kosten te verlagen. Om flexibiliteit en kosten omlaag te brengen, willen IT-Managers het gebruik van openbare clouds formaliseren. Ze proberen te profiteren van de voordelen van openbare clouds en om hun bedrijven in staat te stellen deze voordelen vrij te gebruiken, door de juiste cloudkeuze te maken op basis van de eisen van de individuele workloads. Ze willen dit echter op een manier doen die de noodzaak van cloudsilo's voorkomt.

Organisaties proberen de werking van multicloud-omgevingen te vereenvoudigen door gemeenschappelijke oplossingen in te richten voor beher, netwerken en beveiliging. Ze willen inzicht in de kosten en prestaties van hun toepassingen in hun clouds en eisen uitstekende beveiliging.

Versterken van de digital workspace

Nieuwe technologieën zoals cloud en mobiliteit veranderen in hoog tempo de manier waarop mensen werken en leven en hebben een grote invloed op de bedrijfsstrategie. Een groeiend percentage van het huidige personeelsbestand wil de flexibiliteit, het gemak en de productiviteit die mobiele oplossingen bieden. Ze geloven in samenwerkingsstijlen en de vrijheid om overal te werken, op de apparaten en apps die ze kiezen.

De traditionele manieren om werkkrachten, apps en gegevens te beheren, te beveiligen en te ondersteunen, voldoen niet altijd aan de zakelijke behoeften. Om nieuwe kansen te omarmen en nieuwe uitdagingen aan te gaan, verkennen bedrijven in elke branche nieuwe oplossingen die hen kunnen helpen bij het verbeteren van een productievere, kosteneffectieve en wendbare organisatie.

 

Transformeren van netwerken en beveiliging

Legacy-netwerkmodellen houden geen gelijke tred met de snel veranderende eisen van moderne bedrijven die afhankelijk zijn van de cloudservices en zo initiatieven en strategieën voor een digitale zakelijke transformatie tegenhouden. Bovendien vereist de toename van gedistribueerde toepassingen en diensten via mobiele eindpunten, IoT, datacenters, openbare clouds, SaaS en filialen nu een nieuwe benadering van hoe beveiliging wordt ontworpen en geïmplementeerd. Om effectief te zijn, moeten netwerken en cyberbeveiliging een inherent onderdeel zijn van de infrastructuur.

Het netwerk van de toekomst is softwaregedefinieerd. Het moet een alomtegenwoordige softwarelaag zijn, van datacenter tot cloud, tot infrastructuur om een veilige, consistente basis te bieden die uw bedrijf vooruit helpt. Dit vereist dat IT software gebruikt om klanten in staat te stellen om veilig verbinding te maken en een end-to-end-architectuur te gebruiken die diensten levert aan applicaties en data.

VMware licenties 

Wilt u producten van VMware in gebruik nemen? Dan heeft u softwarelicenties nodig. Hoeveel en welke licenties u nodig heeft, hangt samen met uw behoefte en in welke branche u actief bent. Wilt u informatie of wilt u graag advies over het VMware licentieprogramma? Neemt u dan contact op met Ferdinand Stijn.

Neem contact op

Ferdinand Stijn

Ferdinand Stijn

Solution Specialist

Klanten over COMPAREX

Rien van Dartel, Specialist Contract Management bij Rijk Zwaan: “De inzet van COMPAREX in combinatie met een intensieve samenwerking en krachtenbundeling van Rijk Zwaan, heeft geleid tot een goede contractuele oplossing. Het voorbereidende (licentie- en contracten inventarisatie) werk door COMPAREX heeft in grote mate bijgedragen aan het actualiseren van de licentie en contractpositie. Via bemiddeling door COMPAREX heeft Rijk Zwaan een nieuwe VMware ELA overeenkomst met gunstige voorwaarden kunnen sluiten.”