Verklein uw risico met Veeam Backup voor Microsoft Office 365

Office 365 backup: de voordelen van Microsoft Office en beveiliging van uw mailgegevens

Met Microsoft Office 365 kunnen uw medewerkers overal en altijd werken. Ook de overheidssector heeft Office 365 ontdekt en maakt in een steeds hoger tempo van alle mogelijkheden gebruik.

Onze ervaring is echter dat in veel gevallen de email backup van Office 365 wordt vergeten. Microsoft neemt het beheer grotendeels op zich, maar het is nog steeds uw eigen verantwoordelijkheid om uw e-mailgegevens te beveiligen. En uiteraard wilt u wel de volledige toegang hebben tot en controle houden over uw e-mailgegevens in Office 365.

Met Veeam backup voor Office 365 verkleint u uw risico

Overzicht Office 365 backup van VeeamMet Veeam backup voor Microsoft Office 365 kunt u het risico verkleinen dat uw medewerkers geen toegang meer hebben tot hun emailgegevens in Office 365.

Alle voordelen van de Veeam backup voor Office 365:

  • IT-medewerkers hebben controle over de Office 365-gegevens van uw organisatie.
  • Het kost u minder tijd om e-mailgegevens te vinden en te herstellen.
  • Tijdens recovery scenario's die niet door Microsoft worden gedekt, kunt u uw organisatie toch beschermen tegen gegevensverlies.
  • U kunt uw e-mailgegevens uitwisselen tussen Office 365 en uw on-premises Exchange omgeving.

Zonder een lokale backup van uw Office 365 emailgegevens kan het duur en tijdrovend zijn om uw e-mail op te halen in verband met regelgeving of compliance. Dit kan uiteindelijk leiden tot een langdurige onderbreking van de normale bedrijfsactiviteiten.

Maar niet met de Office 365 backup van Veeam! U kunt de vertrouwde geavanceerde zoekopties en de flexibele herstel- en exportmogelijkheden van Veeam Explorer voor Microsoft Exchange gebruiken  om eDiscovery uit te voeren op Office 365-e-mailarchieven. Net zo eenvoudig als met uw on-premises Exchange-serverback-up.

* SharePoint Online en OneDrive worden momenteel niet ondersteund.

Wilt u meer weten over Veeam backup voor Office 365 of wilt u direct onze aanbieding ontvangen? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 Laat uw gegevens achter en ontvang onze Veeam Backup voor Office 365 aanbieding