Vendoroplossingen
COMPAREX adviseert over Veritas-oplossingen
Introductie
Producten
Nieuws en promoties

COMPAREX is Veritas Platinum PartnerIntroductie 

Veritas stelt organisaties in staat de kracht van hun informatie te bundelen door oplossingen te bieden die zijn ontworpen om de grootste en meest complexe, heterogene omgevingen te bedienen. Veritas biedt oplossingen voor back-up en recovery, bedrijfscontinuïteit, software gedefinieerde opslag en informatiebeheer voor alle soorten platformen.

Ontgrendel de kracht van informatie. Veritas software- en hardware producten stellen 86 procent van 's werelds Fortune 500-bedrijven in staat data te beschermen, identificeren en beheren binnen 's werelds grootste en meest complexe omgevingen - van traditionele datacentra tot particuliere, publieke en hybride clouds.

Veritas helpt ondernemingen hun uitdagingen in informatiebeheer aan te pakken met een volledige, gestructureerde productstrategie en roadmap die gericht is op hun behoeften. De oplossingen voor back-up en recovery, bedrijfscontinuïteit, software gedefinieerde opslag en informatiebeheer helpen bedrijven up en running te blijven, zodat zij zich kunnen focussen op wat ze het beste doen.

Ongecontroleerde datagroei is een kostbare last - en een mogelijk veiligheidsrisico. Omdat het merendeel van de gegevens die bedrijven bewaren geen juridische, reglementaire of bedrijfswaarde hebben, zijn de kosten in tijd, geld en middelen voor opslag en onderhoud immens.

De Veritas-benadering

De Veritas benadering is bedrijven helpen de tsunami aan gegevens te trotseren; en deze benadering is gestoeld op drie overtuigingen:

  1. Niet alle data is gelijkwaardig.
  2. Beschikbaarheid van infrastructuur is niet gelijk aan de inzetbaarheid van het bedrijf.
  3. Weet welke gegevens u heeft en houdt alleen de gegevens die u nodig hebt.

Producten 

Veritas heeft hun producten over 4 lijnen verdeeld:

  1. Backup & Recovery (System Recovery, NetBackup Applicances, NetBackup, Backup Exec en Desktop & Laptop Option)
  2. Information Governance (Information Map, Data Insight, eDiscovery Platform en Enterprise Vault & Enterprise Vault.cloud)
  3. Business Continuity (InfoScale Enterprise, InfoScale Operations Manager, Resiliency Platform, Risk Advisor, Disaster Recovery Orchestrator, InfoScale Availability en ApplicationHA)
  4. Storage Management (InfoScale Enterprise, InfoScale Operations Manager, InfoScale Storage en InfoScale Foundation)

 

Enterprise Vault design- en implementatieservices

Heeft u eindelijk de gewenste archiveringsoplossing, maar ziet u op tegen het maken van een design of de implementatie? COMPAREX kan u hierin ontzorgen en ondersteunen. Een ervaren consultant van COMPAREX gaat met u in gesprek om uw wensen inzichtelijk te maken en deze in een Plan van Aanpak te gieten. Hierdoor kunt u er vanuit gaan dat de implementatie foutloos en gedegen wordt uitgevoerd op basis van uw eigen wensen. Niet alleen bespaart u hiermee tijd, maar voorkomt u hiermee ook onnodige fouten.

Bent u benieuwd wat COMPAREX voor u kan betekenen? Bekijk de PDF of neem direct contact met ons op!

Lees hier meer over onze Enterprise Vault design- en implementatieservices

Nieuws en promoties

Er zijn op dit moment geen actuele promo's voor Veritas.

Advies nodig? Neem contact met ons op!

Neem contact op

Sebastiaan van der Kroft

Sebastiaan van der Kroft

Solution Advisor

Neem contact op

Läslo Brouwer

Läslo Brouwer

Solution Advisor