Vereenvoudigde Enterprise Mobility Management Suites tegen lagere kosten per gebruiker

25/09/2014 - Jeffrey de Heer, Senior Solution Advisor Mobility & Security

Maakt u reeds gebruik van de oplossingen van Good Technology? Of bent u zich aan het oriënteren op een oplossing om uw medewerkers veilig en mobiel te laten werken?
Ontwikkelaar van mobiele beveiligingsoplossingen Good Technology heeft een grote verandering in haar Enterprise Mobility Management (EMM) Suites aangebracht. De nieuwe EMM Suites bieden een volwassen oplossing voor uw mobility strategie, tegen lagere kosten per gebruiker. Zowel bestaande gebruikers van Good Technology, als nieuwe klanten, profiteren van deze wijzigingen.

Vorig jaar heeft Good Technology de eerste verandering in haar licentiemodel doorgevoerd. Van een licentiemodel per device is men overgestapt naar een licentiemodel per user. Dit biedt een aanzienlijk voordeel voor gebruikers met meerdere devices. Daarnaast heeft het perpetual licentiemodel plaatsgemaakt voor een subscription licentiemodel. Hiermee biedt Good Technology een transparant model, waarbij de prijs voor het huren van de licenties jaarlijks nagenoeg gelijk blijft.

Suites geschikt voor elke organisatie

De kans is groot dat uw organisatie voornamelijk op zoek is naar een eenvoudige en betaalbare oplossing die aansluit bij uw directe behoeften. Maar tegelijkertijd bent u op zoek naar zekerheid en flexibiliteit. Veel organisaties bevinden zich momenteel in een transitiefase. Een fase waarbij de uitrol van mobiele devices afgerond is en men nu ook applicaties wilt implementeren. Hiervoor gaan ze op zoek naar een EMM-oplossing, die schaalbaar is en op verschillende platforms ingezet kan worden. Daarnaast moet de oplossing flexibele uitrol-opties bieden en dient deze in zowel cloud, on-premise als hybride omgevingen goed te functioneren. Vanzelfsprekend is dat ondersteuning voor beveiligde bedrijfsdata en het beheer van devices topprioriteit is.

Deze maand heeft Good Technology haar licentiebundels verder vereenvoudigd. De nieuwe EMM-suites zijn gebaseerd op het bestaande productportfolio. Ze zijn beschikbaar op instapniveau voor zakelijke professionals en kleine organisaties die op zoek zijn naar een oplossing voor eenvoudig cloud-gebaseerd device-beheer en beveiligde e-mail. Voor organisaties die al wat verder zijn op het gebied van mobility, biedt Good Technology uitgebreid Enterprise Mobility Management. Deze laatste oplossing heeft opties als mobiele applicatie- en content management en mobiele service-management. Daarnaast biedt het ondersteuning voor de Good Dynamics omgeving. Hierin worden beveiligde, customized apps beheerd. Deze kunnen zowel door uzelf als door een derde partij ontwikkeld zijn.

More for less

Bestaande Good gebruikers kunnen per direct kosteloos gebruik maken van de functionaliteiten die zijn toegevoegd aan de nieuwe suites. Voorbeelden hiervan zijn Good for Salesforce1, het ISV Apps Platform (waarbij u van veel handige apps gebruik kunt maken) en de Good Operation Manager om uw mobiele omgeving te beheren.

Bent u nog geen gebruiker van de oplossingen van Good Technology? Nieuwe gebruikers betalen met het nieuwe licentiemodel een lagere prijs per gebruiker dan voorheen. Het is nu dus hét moment om de oplossingen van Good Technology eens nader te bekijken.

Good Technology heeft alles in werking gesteld om de transitie zo eenvoudig mogelijk te maken. Vanuit COMPAREX adviseren wij u op dit gebied en helpen wij u met een transitie naar één van de nieuwe licentiebundels. U krijgt een deskundig advies voor de keuze van de juiste EMM Suite, afgestemd op uw organisatie en de fase van mobility waarin uw organisatie zich bevindt.

Meer weten?

Neem contact op

Robin Hobo

Robin Hobo

Solution Architect

Deel deze pagina