Een vereenvoudigde totaaloplossing voor uw securitybeleid? Dat kan vanaf nu!

25/03/2014 - Jeffrey de Heer, Senior Solution Advisor Security

7 april lanceert Symantec een nieuwe contractvorm; het Symantec Enterprise Subscription Agreement (SESA). Veel organisaties hebben in het verleden aangegeven behoefte te hebben aan één totaaloplossing op het gebied van security. Met dit nieuwe contract speelt Symantec hierop in: U hoeft geen losse security producten meer aan te schaffen, maar vindt alles terug in één overeenkomst.Wat is het Symantec Enterprise Subscription Agreement?

Het Symantec Enterprise Subscription Agreement is een nieuw, vereenvoudigd licentiemodel. Het stelt u in staat om voor een alternatieve vorm van licentiëring te kiezen. Tot voor kort was het alleen mogelijk om losse producten voor elke laag van beveiliging af te nemen. Met dit nieuwe contract geeft Symantec u de mogelijkheid om voor een gereduceerd bedrag een totale securityoplossing voor uw organisatie aan te schaffen. Uw security portfolio is hiermee eenvoudiger te beheren.

Transparantie in uw securitykosten

Het combineren van diverse producten op verschillende lagen van bescherming is niet langer noodzakelijk. De totaaloplossing biedt beveiligingsmogelijkheden voor uw mobiele omgeving, endpoints, mail, en web-infrastructuur. Daarnaast beschermt het uw organisatie tegen malware en dataverlies met Endpoint Security, Drive Encryption en System Recovery. Dit transparante model biedt met zijn abonnementsvorm inzicht in al uw toekomstige securitykosten. Uw Windows, Mac OS X, en Linux-omgevingen worden centraal beveiligd en gecontroleerd.

Uw security-uitgaven worden met dit nieuwe contract geoptimaliseerd. Uw uitgaven worden optimaal ingezet naar uw IT-behoefte. Om dit contract aan te gaan dient u een driejarige overeenkomst af te sluiten met een minimale instap van 250 gebruikers. Binnen de contracttermijn bestaat één keer per jaar de mogelijkheid om het aantal gebruikers aan te passen.

Welke Symantec-oplossingen zijn onderdeel van de nieuwe overeenkomst?

De overeenkomst bevat de volgende Symantec-oplossingen:

•    Symantec Protection Suite Enterprise Edition

  • Endpoint Protection
  • System Recovery
  • Mail Security
  • Premium Antispam
  • Messaging Gateway
  • Web Gateway

•    Symantec Drive Encryption
•    Symantec App Center
•    Symantec Client Management Suite

Interessant voor uw organisatie?

Wilt u met deze informatie onderzoeken of deze overeenkomst voor uw organisatie interessant is? Wij helpen u graag bij met het opstellen van uw security strategie. Natuurlijk zijn wij ook bereid om bovenstaande informatie verder toe te lichten en uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op

Eric Bruseker

Eric Bruseker

Senior Solution Specialist Security

Deel deze pagina