“It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change (Charles Darwin, 1809-1882)”

Herjan van den HengelInnovatie en verandering zijn onlosmakelijk verbonden met de dynamiek in de wereld van IT. Na het afronden van zijn studie commerciële economie was dit de voornaamste drijfveer om zijn carrière te starten in de IT-branche. Zijn interesse voor innovatieve technologieën in combinatie met zijn kennis binnen bedrijfskundige processen, maakt Herjan een strateeg die goed in staat is om efficiënte bruggen te slaan tussen het bedrijfsleven en IT. In 2015 heeft Herjan met succes zijn MBA afgerond op het gebied van “Market Growth Strategy” aan de Business School Nederland. Herjan krijgt energie van het adviseren van klanten betreffende bedrijf kritische IT vraagstukken, welke kunnen leiden tot groei van de organisaties. 

In januari 2015 is Herjan gestart bij COMPAREX in de rol van Business Unit Manager Solution Advising. Binnen afzienbare tijd heeft hij zijn team geprofessionaliseerd en uitgebreid om de meerwaarde van COMPAREX te positioneren in de markt. Om de lijn in behaalde succes door te trekken is Herjan per 1 april toegetreden tot de directie van COMPAREX Nederland. De belangrijkste taak als Services Director is om de transformatie van COMPAREX naar een Managed Services organisatie verder vorm te geven en door te voeren.
 
Herjan woont met zijn gezin, vriendin Danielle en twee kinderen in IJsselstein. In zijn vrije tijd is hij graag omringd door zijn gezin, vrienden en houdt van sporten. Reizen en het bourgondische leven staan hem dicht bij het hart.