Vincent van den Bout

Sales Director COMPAREX Nederland

Al ruim tien jaar werkt Vincent in de ICT-branche, altijd in accountmanagement en salesfuncties. Sinds begin 2012 was Vincent verantwoordelijk voor het Healthcare Team binnen COMPAREX Nederland. En met succes, want drie jaar op rij (2014-2016) wist hij met zijn team de titel Microsoft Healthcare partner of the Year in de wacht te slepen. Mede dankzij een bereikt marktaandeel van 45% in de healthcare sector.

Vincent’s kracht is dat hij goed in staat is een balans te creëren tussen het bereiken van de organisatiedoelstellingen en het neerzetten van een positieve leerzame werkomgeving. Per 1 oktober 2016 is Vincent toegetreden tot de directie van COMPAREX Nederland als Sales Director.

Vincent en zijn vrouw hebben twee dochters die allebei graag hockeyen. Als coach van het hockeyteam brengt hij daarom ook veel tijd door op het veld. Ook is Vincent regelmatig zowel op als naast het voetbalveld te vinden. Samen met vrienden en familie maakt Vincent in de zomer graag mooie reizen en staat hij in de winter altijd op de piste.