COMPAREX Press releases

IBM heeft COMPAREX Nederland de Platinum-status in het PartnerWorld programma toegekend. COMPAREX Nederland behoort hiermee tot een select gezelschap van wereldwijde IBM business partners. De hoogste partnerstatus bevestigt dat COMPAREX Nederland de kennis en ervaring in huis heeft om klanten van begin tot eind te adviseren en te ondersteunen met de meest innovatieve IBM-oplossingen.

In het vernieuwde IBM PartnerWorld programma reikt IBM de Platinum-status uitsluitend uit aan partners met specifieke certificeringen en competenties. COMPAREX Nederland is momenteel de Nederlandse partner met de meeste competenties op gebieden zoals IoT, Analytics, Cloud, Big Data, Storage en Security. Verder voldoet COMPAREX Nederland aan de andere strikte voorwaarden voor de Platinum status, zoals het behalen van de omzetdoelstellingen, actuele referenties en hoge klanttevredenheid.

Maatwerkadvies en strakke Service Level Agreements

Het behalen van de Platinum-status is voor COMPAREX Nederland de bevestiging dat de ontwikkeling van licentie-expert tot trusted advisor, die jaren geleden is ingezet, succesvol verloopt. Inmiddels zijn al ruim 160 COMPAREX Nederland klanten verzekerd van de concrete meerwaarde die het brede IBM-portfolio biedt.

COMPAREX Nederland heeft certificeringen voor alle IBM software productgroepen en heeft bovendien direct toegang tot alle kennis en expertise binnen de wereldwijde IBM-organisatie. Hiermee zijn klanten naast de beste inkooptarieven altijd verzekerd van het beste advies, zowel functioneel als licentietechnisch.

COMPAREX Nederland stelt daarin de klant altijd centraal en hecht grote waarde aan advies en ondersteuning op maat. Door de expertise en korte lijnen met de wereldwijde IBM-organisatie kan COMPAREX Nederland de snelst mogelijke doorlooptijden realiseren. De nieuwe Platinum-status is dan ook de perfecte garantie aan klanten dat COMPAREX Nederland de ideale partner is om hen in de digitale transformatie te begeleiden.

Concrete meerwaarde blijven bieden

Herjan van den Hengel, Services Director bij COMPAREX Nederland, is trots op de nieuwe IBM partnerstatus: “We hebben de IBM Platinum-status bereikt dankzij jarenlange inzet en teamwork. Ik ben trots dat wij dit samen met onze klanten bereikt hebben. Tegelijkertijd kijk ik graag vooruit om te waarborgen dat wij organisaties ook de komende jaren met innovatieve technologieën blijven ondersteunen.”

Monique Coebergh, Director IBM Global Business Partner Organization, vult aan: “Dit is een mooie erkenning van de uitstekende competenties waarover COMPAREX Nederland beschikt op het vlak van innovatieve IBM-oplossingen."

Meer weten over onze IBM partnerstatus?

Wilt u meer weten over onze IBM partnerstatus of wilt u onafhankelijk advies? Neemt u dan contact op met onze Solution Advisor Bart Idenburg via bart.idenburg@comparex.nl.

Neem contact op

Bart Idenburg

Bart Idenburg

Solution Advisor

Deel dit artikel