COMPAREX Press releases

Door de certificering voor Amazon Web Services (AWS) heeft COMPAREX Nederland haar Cloud aanbod verder uitgebreid. De innovatieve Cloud Services van AWS zijn een waardevolle aanvulling voor de Multi Cloud strategie van COMPAREX Nederland. Op basis van deze aanpak zijn organisaties verzekerd van onafhankelijk Cloud advies en maximale keuzevrijheid.

Amazon Web ServicesAWS is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste, wereldwijde leverancier van Cloud Services. Dit is gelukt doordat de organisatie zelf in de cloud ontstaan is en innovatie in haar DNA heeft. Het bedrijf ontwikkelt jaarlijks meer dan 1.000 nieuwe services. De behoeften van klanten staan centraal bij deze ontwikkelingsactiviteiten. Het resultaat is een compleet service-aanbod, inclusief support, waarmee klanten hun overstap naar de Cloud maximaal kunnen afstemmen op hun eigen business-eisen.

Ook na onboarding zijn services eenvoudig uit te breiden of aan te vullen. Organisaties profiteren zo altijd van maximale flexibiliteit op basis van een pay-per-use model. Hierdoor kunnen zij zich 100 procent concentreren op hun kernactiviteiten en innovatie.

Compleet aanbod aan Cloud Services

Als nieuwe AWS Partner biedt COMPAREX Nederland nu een compleet aanbod Cloud Services. Door het Cloud aanbod van Microsoft Azure, IBM BlueMix uit te breiden met AWS, zijn onze experts in staat om organisaties advies op maat en maximale keuzevrijheid te geven. De combinatie van diepgaande Cloud kennis en een compleet service-aanbod zorgt dat COMPAREX Nederland letterlijk naast haar klanten staat.

Dit vormt de basis voor onafhankelijk en transparant advies over de beste services en locaties voor specifieke workloads. Op die manier weten klanten zeker dat ze steeds de beste keuze maken en tijdens hun digitale transformatie maximaal profiteren van de meerwaarde van de Cloud. Dit alles vanzelfsprekend onder de beste condities.

Meer weten over Amazon Web Services?

Wilt u meer weten over de Amazon Web Services of heeft u behoefte aan onafhankelijk advies? Neemt u dan contact op met onze Innovation Strategist Daniël Perrier via daniel.perrier@comparex.nl.

Neem contact op

Daniël Perrier

Daniël Perrier

Innovation Strategist

Deel dit artikel