• COMPAREX Cloud Solution Provider (CSP) Programma
  Maak kennis met het
  COMPAREX Cloud Solution Provider Programma
  CSP Indirect voor resellers, ISV's, hosters en CSP Direct voor eindgebruikers

Microsoft heeft de vereisten aangepast voor de directe partners van het Cloud Solution Provider (CSP)-programma (T1). Vanaf 31 augustus 2018 is het noodzakelijk dat alle directe partners een support & success-plan afnemen bij Microsoft. Dit kan door middel van “Microsoft Advanced Support for Partners” of “Microsoft Premier Support for Partners”.

Daarnaast moeten de directe partners een ‘managed service’, ‘IP service’, of ‘customer solution application’ aan kunnen bieden. Ook moeten zij een infrastructuur ingeregeld hebben voor de facturatie en provisioning hiervan. Door deze verandering en vereisten kunnen de kosten hoog oplopen, zo begint een “Microsoft Advanced Support for Partners” pas vanaf 15.000 USD.

COMPAREX gelooft in het versterken van het partnerkanaal door middel van een aanpak gericht op de eindklant. Daarmee kunnen wij jou als partner onboarden op ons CSP indirecte model (T2), waardoor jij je kan blijven richten op je core-business en wij de verantwoordelijkheid nemen voor bovenstaande veranderingen. Hiermee behoud je het recht op resellen en krijg je alle voordelen die onze klanten ook ervaren. Denk bijvoorbeeld aan 24/7 self-service voor het doorvoeren van wijzigingen, support wat betreft licenties, facturen en technische vragen en ook een nauwe samenwerking met Microsoft.

Daarnaast kun je gebruik maken van onze Solution Specialisten en Cloud Architects, zodat wij onze kennis en best practices over migraties, implementaties en de uitrol van deze oplossingen met je kunnen delen. Binnen ons directe kanaal hebben wij momenteel meer dan 250 klanten en zijn wij een ervaren partij die sinds het begin actief is met het programma.

Het portaal ‘COMPAREX Cloud Center’ is gemaakt voor partners die snel en eenvoudig online diensten van Microsoft willen leveren aan hun klanten of voor eigen gebruik. Ook zit hier een gratis versie bij van onze Cloud Consumption Monitoring, waarmee je de Azure-kosten per klant kunt inzien.

COMPAREX Cloud Consumption Monitoring

De voordelen van ons programma en portaal op een rij

 • Support – Stel al uw vragen over licenties, facturen of technische zaken. We helpen ook bij het beantwoorden van vragen van jouw eindklanten.
 • COMPAREX Cloud Center – Schaal uw business, terwijl u de controle behoud.
 • Cloud Consumption Monitoring – Maak gratis gebruik van onze Managed Service en behoud het overzicht op uw Azure-kosten. Hoe dat precies werkt? Lees hier alles over deze service.
 • Bring together ISV solutions – Met ons ISV-programma kunnen wij je snel en gemakkelijk helpen met het vinden van oplossingen voor jouw klanten. Kijk voor meer informatie over dit programma op www.comparex.nl/isv
 • Business Services & Guidance – COMPAREX helpt graag bij het transformeren van jouw business. Ook denken wij proactief mee over hoe je meer omzet kan maken door partner incentives en het inspelen op marktontwikkelingen. Daarnaast houden wij je op de hoogte van eventuele veranderingen binnen het programma.
 • Hulp bij kredietwaardigheid – Ons COMPAREX Cloud Center helpt met het beschermen en bepalen van de juiste kredietwaardigheden van jouw klanten. Hiermee voorkom je ongewenste kosten en te hoge rekeningen. Meer weten? We komen graag bij je langs voor een demo.

Door de flexibele manier waarop wij licenties verwerken, kun je dagelijks op- en afschalen en krijg je alleen een factuur voor wat je daadwerkelijk verbruikt.

COMPAREX Cloud Center

Voor wie is het CSP-programma bedoeld?

Het CSP-programma binnen COMPAREX is geschikt voor:

 • ISV’s, voor het activeren en vooruit helpen van hun business;
 • Hosters, voor het uitbouwen en/of veranderen van de core-business;
 • Resellers, voor het aanbieden van een self-service portaal en licentiekennis;
 • Start-ups, voor het klein beginnen middels een pay-as-you-go licentieconstructie;
 • Eindgebruikers, voor het leveren van de benodigde licenties.

Meer informatie?

Wil je meer informatie? kijk op www.comparex.nl/csp, vul het onderstaande formulier in of neem direct contact met ons op.

 Neem NU contact met ons op

Neem contact op

Jorn Piersma

Jorn Piersma

Account Manager

Neem contact op

Robin Aarts

Robin Aarts

Account Manager

Deel dit artikel