COMPAREX Press releases

Nieuwe Business Unit Manager Solution Advising

Met ingang van 1 januari 2015 is Herjan van den Hengel benoemd tot Business Unit Manager Solution Advising bij COMPAREX Nederland. In zijn nieuwe functie is Herjan verantwoordelijk voor het steeds groter wordende team van Solution Advisors in Nederland. Herjan was 8 jaar werkzaam bij BRAIN FORCE en verantwoordelijk voor de Healthcare sector als Business Manager Healthcare.

Herjan van den Hengel, Business Unit Manager Solution AdvisingHerjan is enthousiast over zijn nieuwe functie: “Er liggen volop uitdagingen en mooie kansen te wachten“. Als team zullen wij ons de komende tijd nadrukkelijk gaan profileren om onze klanten nog beter kennis te laten maken met onze Solution Advising diensten. Door de snel veranderende vraag en de flexibilisering van IT, is het van belang dat wij met onze klanten meedenken en optimaal licentieadvies geven”.

Maarten van Montfoort, CFO & Director Services bij COMPAREX in de BeNeLux, is blij met de komst van Herjan. “Voor ons is Herjan de ideale kandidaat om dit team te versterken”, aldus Maarten. “We zochten iemand die de afdeling op de kaart kan zetten en onze klanten kennis kan laten maken met de mogelijkheden van Solution Advising.

We werken al geruime tijd samen met BRAIN FORCE in het ondersteunen van klanten met Cloud- en ICT Services. Herjan heeft waardevolle kennis en ervaring om ons te helpen onze dienstverlening verder te optimaliseren. Bovendien geeft de komst van Herjan een positieve impuls aan de samenwerking met BRAIN FORCE. Het is mooi dat ons partnership medewerkers de gelegenheid biedt om zich bij een partner verder te ontwikkelen en ontplooien."

Neem contact op

Deel dit artikel