COMPAREX Press releases

Amsterdam, 09.11.2015 – COMPAREX heeft een nieuw kantoor geopend in Singapore en heeft Sebastien Sisombat benoemd tot Executive Vice President voor Azië. Deze stap past in de internationale groeistrategie van COMPAREX, na de recente overnames in Canada en Turkije.

Wilfried Pruschak, COMPAREX Chief Executive Officer: “We zijn verheugd om onze bestaande dienstverlening in Azië uit te breiden en in het bijzonder om onze eigen SoftCare dienstverlening aan deze enorme markt te brengen. Deze stap is één van vele in ons streven naar grotere ondersteuning aan onze multinationale klanten. Dit geeft hen de toegang tot ons wereldwijde netwerk en portfolio in deze regio, naast onze bestaande lokale vestigingen in China, India en Indonesië”.

Naast het aanbieden van traditioneel licentie management gaat COMPAREX SoftCare aanbieden aan deze markten, een cloud-based platform dat klanten kunnen gebruiken om de aanschaf, gebruik en beheer van software producten en diensten te stroomlijnen. Een integraal onderdeel van SoftCare, SAM2GO (Software Asset Management als een Managed Service) ondersteunt organisaties en gebruikers door het continu en nauwkeurig opnemen van software-inventarisatie en het gebruik ervan. Dit beperkt risico's en het verminderd de kosten.

Neem contact op

Deel dit artikel