COMPAREX Press releases

COMPAREX beloond voor uitzonderlijke klantbetrokkenheid en omzetgroei

COMPAREX en AppSense hebben vandaag op maandag 25 april laten weten dat COMPAREX is uitgeroepen tot AppSense-partner van het jaar 2015 voor de Benelux. De award, die werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse Elevate Partner Conference van AppSense in Windsor in het Verenigd Koninkrijk, is een blijk van erkenning voor de uitzonderlijke prestaties van COMPAREX op het gebied van klantbetrokkenheid, omzetgroei en innovatieve implementaties.

“AppSense is wereldwijd gezien de leider in het beveiligen en beheren van gebruikersomgevingen in zowel fysieke, virtuele als cloud desktops. AppSense is een meer dan logische toevoeging aan ons portfolio en complementeert onze totaalaanbieding richting de klant”, aldus Herjan van den Hengel, Business Unit Manager Solution Advising van COMPAREX Nederland BV.

“Het doet ons enorm veel plezier COMPAREX te kunnen uitroepen tot partner van het jaar 2015”, aldus Jim Airdo, vice president of channel, AppSense. “COMPAREX blijft zich op een geweldige manier inzetten voor onze gezamenlijke klanten en creëert daardoor allerlei nieuwe kansen voor de oplossingen van AppSense. De sales en (technische) support van COMPAREX zijn meer dan indrukwekkend. We hopen dat de samenwerking in 2016 en daarna net zo goed verloopt.”

Voor de AppSense Partner of the Year Awards wordt nagegaan hoe de diverse partners scoren qua betrokkenheid, omzet en groei. Ook wordt gekeken hoe de partners zich inzetten voor AppSense-training en speciaal personeel, en hoe ze presteren op algemeen vlak.

Als AppSense Go+ Gold+ Partner heeft COMPAREX een compleet aanbod AppSense UEM-oplossingen, waaronder DesktopNow, DesktopNow Plus, DataNow, Application Manager en AppSense Insight, waarmee IT-organisaties hun desktopsecurity, management en personalisering kunnen centraliseren en de security kunnen afdwingen. Dankzij deze oplossingen krijgen de gebruikers een meer persoonlijke desktop en een betere security, performance, consistentie en betrouwbaarheid.

Over AppSense

AppSense is een toonaangevend aanbieder van UEM-oplossingen voor veilige endpoints. De AppSense-technologie voor gebruikersvirtualisatie maakt het voor IT-afdelingen mogelijk om werkplekken – niet alleen fysieke en virtuele desktops, maar ook desktops in de cloud – veiliger en eenvoudiger aan te sturen. De oplossingen van AppSense worden wereldwijd door meer dan 3600 organisaties gebruikt om circa 9 miljoen endpoints te beheren. Het bedrijf is gevestigd in het Californische Sunnyvale en heeft verder kantoren over de hele wereld. Kijk voor meer informatie op www.appsense.com.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel