COMPAREX Press releases

COMPAREX wint twee EMEA Awards tijdens de VMware Partner Exchange 2012

Amsterdam, 17.02.2012 – De COMPAREX Group heeft twee VMware Partner Network Awards ontvangen in de categorieën Infrastructure Virtualization Partner of the Year en Government Partner of the Year. De awards werden uitgereikt tijdens de VMware Partner Exchange 2012, op 14 februari in Las Vegas, Nevada. De awards bewijzen wederom de leidende positie van de COMPAREX Group in virtualisatie- en cloudoplossingen gebaseerd op VMware technologie. In 2011 werd COMPAREX onderscheiden met de VMware EMEA Infrastructure Virtualization Competency Award.

“Met deze twee awards erkent VMware wederom onze vroegtijdige en voortdurende investeringen in VMware technologie en ons langdurige en succesvolle partnership,” aldus Dr. Klaus Elsbacher, CEO van de COMPAREX Group. “Ik ben er trots op dat onze consultants en sales teams zowel binnen de EMEA regio als daarbuiten bijzonder ervaren zijn. Niet alleen op het gebied van de VMware-kernactiviteit servervirtualisatie, maar zich ook hebben bewezen als early adopters en uitstekende adviseurs in groeisegmenten van VMware zoals cloud computing, system management en desktopvirtualisatie. Wij beschouwen VMware dan ook als een van de belangrijkste leveranciers in ons portfolio. Ik geloof sterk dat de relatie tussen VMware en de COMPAREX Group niet alleen een samenwerking is, maar een diepgaand, intens en strategisch partnership. Wij zullen ons best doen om  de nummer 1 positie bij VMware in de EMEA regio in 2012 te verstevigen, en onszelf ook te positioneren in nieuwe markten en bij nieuwe klanten.”

“Wij zijn er trots op om de inspanningen van onze partners in het VMware ecosysteem in 2011 te erkennen en we feliciteren COMPAREX met het winnen van twee VMware Partner Network Awards,” aldus Doug Smith, Vice President, Global Partner Strategy and Operations, VMware. “Partners wereldwijd komen tijdens de VMware Partner Exchange bijeen voor het verkrijgen van middelen en kennis voor het verder realiseren van de voordelen van virtualisatie en cloud computing. Dat maakt deze partner exchange tot een leidend, wereldwijd evenement voor partners die op zoek zijn naar peer-to-peer training, educatie en netwerken om hun bedrijfsstrategieën uit te breiden en zich te onderscheiden in de markt. VMware partners blijven de basis vormen voor onze business en we zien uit naar toekomstige successen van COMPAREX in 2012, evenals van de rest van ons partner ecosysteem.”

EMEA partner winnaars van een VMware Partner Network Award werden door VMware erkend in 15 categorieën voor hun uitstekende en onderscheidende prestaties in 2011.COMPAREX was een van de weinige partners met twee prijzen.

Over de VMware Partner Exchange 2012

De VMware Partner Exchange 2012 is het leidende wereldwijde evenement voor virtualisatie en cloud partners, dat duizenden leden van het VMware partner ecosysteem bij elkaar brengt om de toekomst binnen het bedrijfsleven te bespreken. Met meer dan 170 breakout sessies en een uitgebreid exposanten paviljoen, krijgen partners waardevolle informatie over manieren om the nieuwe generatie enterprise hybride cloud oplossingen bij klanten in te kunnen zetten. Voor meer informatie over de VMware Partner Exchange kunt u kijken op www.vmwarepartnerexchange.com.

Over COMPAREX

De COMPAREX Groep is een internationale, leveranciersonafhankelijke IT service provider. Gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en implementeren van server en client-infrastructuren, heeft COMPAREX zich geprofileerd als partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Naast advies over softwarelicenties en software licentiebeheer, omvat het portfolio van de groep een uitgebreid pakket van cross-vendor consulting en -services uit een hand. De COMPAREX Groep biedt daarnaast een MultiVendor helpdesk en een uitgebreid scala aan trainingen aan.

Opgericht onder de naam PC-Ware Information Technologies AG, heeft COMPAREX momenteel ongeveer 1.700 medewerkers in dienst op 75 vestigingen in 28 landen in Europa, Afrika en Azië. Gedurende het boekjaar 2010/11 steeg de omzet tot EUR 971 miljoen.

Voor meer informative over COMPAREX kunt u kijken op www.comparex-group.com             


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel