COMPAREX Press releases

COMPAREX wint twee Symantec Partner Awards

Amsterdam, 08.06.2012 – Tijdens de Symantec Awards Ceremony 2011 op 6 juni 2012 in The Upper Deck in Naarden, maakte Symantec de winnaars bekend in diverse categorieën. Van de genomineerden mocht COMPAREX de “Best Licensing Partner” award in ontvangst nemen. Jan van Gemert, Business Unit Manager Solution Advisors COMPAREX, nam de prijs in ontvangst uit handen van Willem-Jan de Bruin, Managing Director Symantec Nederland. Jan van Gemert: “Deze award is een blijk van waardering voor de inspanningen van het gehele team in het afgelopen jaar. Ik ben er erg trots op dat COMPAREX deze prijs heeft gewonnen.”

Standing Ovation Award

Naast de award voor “Best Licensing Partner”, was er aandacht voor een speciale prijs: de Symantec Standing Ovation Award. Deze prijs is door Symantec in het leven geroepen om een persoon met een bijzondere persoonlijke verdienste extra in het zonnetje te zetten. Voor deze award werd Jeffrey de Heer, Solution Advisor Symantec bij COMPAREX, op het podium geroepen. Jeffrey de Heer: “Deze award is een waardering voor een jaar hard werken. Dit had ik nooit kunnen bereiken zonder de steun van mijn team en de onvoorwaardelijke support van onze Symantec Partner Accountmanager, Frances Kosters. Samen hebben we een ongelofelijke prestatie neergezet waardoor we als organisatie en als individu konden excelleren.“.


Over COMPAREX
De Nederlandse COMPAREX-organisatie is een van de marktleiders op het gebied van software licensing en software asset management. Daarnaast adviseert COMPAREX op diverse specialistische IT-gebieden, waaronder Virtualization & Infrastructure, Cloud Computing, IT Security, Microsoft licensing en Oracle licensing. Sinds 2003 was de Nederlandse organisatie actief onder de naam PC-WARE Information Technologies B.V. Vanaf eind september 2011 voert de vestiging de naam COMPAREX. COMPAREX Nederland B.V. is ISO 9001-2000 gecertificeerd. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam en telt momenteel zo'n 100 medewerkers. Meer informatie is beschikbaar via www.comparex.nl.

(van links naar rechts): Jacco Brand (Channel & Alliances Manager Symantec), Dylan de Schoolmeester (Account Manager COMPAREX), Enes Brkic (Account Executive COMPAREX), Jeffrey de Heer (Solution Advisor Symantec bij COMPAREX), Usha Devi Schuit (Partner Program Manager Symantec), Jan van Gemert (Business Unit Manager Solution Advisors COMPAREX) en Willem-Jan de Bruin (Managing Director Symantec Nederland).

 


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel