COMPAREX Press releases

Winnaars Microsoft LRG Partner Awards 2012 bekendgemaakt - COMPAREX is Licensing Partner of the year

Amsterdam, 13.09.2012 – Microsoft heeft 11 september tijdens een feestelijk evenement de Microsoft LRG Partner Awards 2012 uitgereikt. Met deze jaarlijkse prijs worden Nederlandse partners beloond die het afgelopen jaar bijzondere of innovatieve oplossingen hebben ontwikkeld op basis van Microsoft-technologie voor de Lokale en Regionale Overheid. De Microsoft LRG Partner Awards worden uitgereikt in vier categorieën. De winnaars van 2012 per categorie zijn: Brain Force (System Integrator of the Year), PerfectView (Solution Partner of the Year), Comparex (Licensing Partner of the Year) en Seneca (Innovator of the Year).


Jelle van Nieuwenborg, Lead Local and Regional Government van Microsoft Nederland, benadrukte dat overheden, in de huidige tijd van bezuinigingen, ICT steeds vaker beschouwen als middel om besparigen te realiseren en productiviteit te verhogen. Dit biedt kansen voor partijen die bewezen hebben dergelijke oplossingen bij lokale overheden te kunnen realiseren. Daarbij is een hechte samenwerking tussen klant en leverancier, maar ook tussen leveranciers onderling, van steeds groter belang. Door deze samenwerking kunnen innovatieve partners die gebruik maken van de nieuwe mogelijkheden van cloud technologie toch de betrouwbare oplossingen leveren die bij de overheid gewenst zijn.
De ongekende drive van de partners brengt echte verandering in de dienstverlening van de overheid binnen handbereik. De genomineerden voor de Microsoft LRG Partner Awards 2012 in de verschillende categorieën waren:

System Integrator of the Year: Brain Force, Nexct en PQR;

Solution Partner of the Year: Centric, Ordina en PerfectView;

Licensing Partner of the Year: Agile Software, COMPAREX en Insight;

Innovator of the Year: Centric, OneGov en Seneca;

De winnaars in de diverse categorieën zijn dikgedrukt. In de categorie Licensing Partner of the Year heeft COMPAREX de award dus gewonnen.

Licensing Partner of the Year: COMPAREX
Na vorig jaar 2e te zijn geworden bij deze awards (toen nog als PC-WARE), heeft COMPAREX zich nog meer op de LRG markt gericht. Als gevolg hiervan heeft COMPAREX dit jaar de nummer één positie verworven in omzet voor de LRG markt. Door de nauwe samenwerking met de diverse accountmanagers van Microsoft heeft COMPAREX mooie en unieke licentie oplossingen kunnen bieden bij onze gezamenlijke LRG klanten. Zo is er een oplossing gevonden om samenwerkende gemeenten, die geen enkele juridische entiteit zijn, toch een passende licentieovereenkomst aan te bieden. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de samenwerkende gemeenten Menameradiel, Het Bildt, Ferwerderadeel en Leeuwarderadeel.

Microsoft LRG Award COMPAREX


Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en stelt met zijn software, diensten en technologische oplossingen mensen en organisaties overal ter wereld in staat hun ambities te verwezenlijken.


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel