COMPAREX Press releases

Kaseya sluit reseller-overeenkomst met COMPAREX

Amsterdam, 20.12.2012 – Kaseya® sluit een reseller-overeenkomst met COMPAREX, specialist in software-licensing en software asset management. Op basis van de overeenkomst neemt COMPAREX het Kaseya-softwareportfolio voor volledig IT-beheer in zijn aanbod op. Kaseya heeft inmiddels trainingen verzorgd bij COMPAREX.

“Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met COMPAREX”, zegt Marwin Marcussen, Regional Salesmanager van Kaseya. “Deze partij heeft een sterke positie opgebouwd in verschillende sectoren waar onze oplossingen uitstekend aansluiten op de behoeften. Dat maakt COMPAREX de juiste partner. Kaseya kiest voor wat betreft het kanaal een gecombineerde strategie van directe verkoop en samenwerking met geselecteerde partners die kwaliteit bieden aan klanten en duidelijke meerwaarde leveren. COMPAREX is zo’n partner. Wij kijken uit naar een hechte samenwerking waarbij we onze nieuwe partner op diverse terreinen actief gaan ondersteunen op het gebied van sales en marketing.”

“Kaseya is een nieuwe, innovatieve speler op het gebied van IT-beheer, die met zijn portfolio goed inspeelt op de eisen en behoeften van deze tijd”, zegt Ricardo Koelemij, Director Services Benelux van COMPAREX. “Daarnaast sluiten de producten van Kaseya goed aan op ons bestaande portfolio. Wij kijken ernaar uit om in 2013 actief de markt op te gaan met de Kaseya-oplossingen. Er is van beide kanten een sterk commitment om van deze samenwerking een succes te maken.”

Over Kaseya
Kaseya is wereldwijd aanbieder van systeembeheersoftware. Met Kaseya kan elke (retail)organisatie of IT-dienstverlener op een eenvoudige en effectieve manier IT-middelen beheren vanuit één geïntegreerd webplatform. De oplossingen van Kaseya worden wereldwijd ingezet bij meer dan tienduizend klanten binnen de grootzakelijke markt, het midden- en kleinbedrijf, overheid en IT-dienstverleners. Het niet-beursgenoteerde bedrijf heeft dertig kantoren in twintig landen. Voor meer informatie: www.kaseya.nl.


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel