COMPAREX Press releases

COMPAREX eerste Platinum Partner van Veeam Software in Nederland

Amsterdam, 20.02.2013 – Veeam Software, leverancier van back-up-, replicatie- en virtualisatiebeheeroplossingen voor VMware vSphere en Microsoft Windows Server Hyper-V heeft softwarelicentiespecialist COMPAREX Nederland benoemd als eerste Platinum partner voor de Nederlandse markt. Deze exclusieve partnerstatus heeft COMPAREX te danken aan het behalen van diverse doelstellingen op certificerings-, marketing- en omzetgebied.


Het Veeam Platinum-niveau werd in 2012 geïntroduceerd binnen het ProPartner-programma om zo de meest toegewijde partners te ondersteunen. Deze Platinum-status biedt Elite-partners van Veeam de gelegenheid hun klanten de best mogelijke support te bieden. Voor Veeam zijn deze eerste Platinumpartners erg belangrijk. In veel gevallen gaat het niet om de verkoop van uitsluitend Veeam-oplossingen, maar betreft het een combinatie van projecten waarbinnen Veeam een essentieel onderdeel is van de totaaloplossing.
 

Inzet en focus COMPAREX
Dankzij deze status ontvangt COMPAREX onder andere meer ondersteuning vanuit Veeam. Daarnaast kunnen zij hun klanten van nog beter advies voorzien en betere voorwaarden bieden. COMPAREX ontvangt de nieuwe partnerstatus met trots en ziet het behalen hiervan als waardering voor hun inzet en focus. “Wij hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan het vergroten van onze kennis door het behalen van diverse certificeringen. Ons team van Solution Advisors is hier nauw bij betrokken. Zij zijn binnen COMPAREX de specialisten op het gebied van virtualisatieoplossingen, waar Veeam onderdeel van is”, aldus Ricardo Koelemij, Director Services COMPAREX Benelux.
 


Over Veeam Software
Veeam Software, een Elite VMware Technology Alliance-partner, ontwikkelt innovatieve producten voor het beheer van virtuele infrastructuren en gegevensbeveiliging. Met Veeam kunnen klanten kosten verlagen, risico's verminderen en de belofte van virtualisatie volledig waarmaken.

Veeam is een internationale onderneming waarvan het wereldwijde hoofdkantoor in Baar (Zwitserland) staat, het Noord-Amerikaanse hoofdkantoor in Columbus (Ohio, VS), het EMEA-hoofdkantoor in Parijs (Frankrijk) en het APAC-hoofdkantoor in Sydney (Australië). Veeam heeft wereldwijd meer dan 57.000 klanten. Meer dan 150.000 VMware-specialisten gebruiken Veeam’s populaire freewaretool Veeam Backup Free Edition, waarmee dit pakket de meest gebruikte gratis tool is voor het beheren van VMware. www.veeam.nl.


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel