COMPAREX Press releases

COMPAREX Groep aangesteld als leverancier voor software en software asset management voor Vattenfall AB wereldwijd

Leipzig, 01.05.2013 – Het Zweedse bedrijf Vattenfall AB heeft het contract voor de aankoop van haar software aan de COMPAREX Groep gegund. Door zich te positioneren als value-added reseller met haar software asset management oplossing, heeft de uit Leipzig afkomstige organisatie de concurrentie achter zich gelaten in een Europese aanbesteding. COMPAREX zal daardoor Vattenfall ook adviseren op het gebied van softwarelicentiebeheer, met als doel kostenbesparing en compliance te realiseren.

De geschatte waarde van het raamcontract tussen COMPAREX en Vattenfall AB is € 12 miljoen per jaar. De initiële duur van het contract is drie jaar, met de optie om het contract twee keer te verlengen. Bij de evaluatie van de tender bleek COMPAREX zich professioneel te hebben opgesteld en aan de gestelde voorwaarden van Vattenfall te voldoen.

Robert Ebner, Corporate Vice President Software COMPAREX Group is zeer verheugd met de beslissing die in Stockholm is genomen. “We zijn erg blij om onze leidende kennis en ervaring te etaleren bij één van de top-vijf energieleveranciers van Europa. Er was sprake van een sterke concurrentie bij deze prestigieuze klant. Onze transparantie in prijs, kwaliteit van consultancy en snelheid van levering heeft echter de doorslag gegeven.”


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel