COMPAREX Press releases

COMPAREX vestigt dochteronderneming in de VS

Leipzig, 15.05.2013 – Na Europa, Azië en Afrika, opereert de COMPAREX Groep – een van de marktleiders op het gebied van software licentiëring en licentiebeheer – nu ook in de Noord-Amerikaanse markt met haar nieuw gevestigde dochteronderneming COMPAREX USA. Onder leiding van John Havlick, Executive Vice President van COMPAREX, werkt men op dit moment aan de uitbreiding van het team in New Jersey. Doelstelling hiervan is directe ondersteuning te bieden aan zakelijke klanten in ’s werelds grootste IT-markt.

"De geografische ontwikkeling van onze organisatie is in het belang van onze klanten", zegt Hansjörg Egger, CEO van COMPAREX. "Ons doel is vooral om internationale zakelijke klanten, die opereren in de Amerikaanse markt, te ondersteunen via lokaal en persoonlijk contact.”

Het portfolio van COMPAREX USA omvat de levering van software, licentiebeheer en technisch productadvies voor meer dan 3.000 softwareleveranciers, evenals aanvullende dienstverlening. De organisatie onderhoudt strategische partnerships met toonaangevende softwareleveranciers en maakt gebruik van gevestigde, wereldwijde distributiekanalen. Met deze en innovatieve ERP-georiënteerde processen en tools, kan het in Duitsland gevestigde bedrijf uitstekende inkoopcondities bieden aan haar klanten in de Verenigde Staten en over de hele wereld.

John Havlick ziet deze stap als een logische ontwikkeling: "We realiseren momenteel een omzet van tientallen miljoenen in de Verenigde Staten via ons partnernetwerk. Daarnaast vormt de regio ’s werelds grootste IT-markt en stimuleert het de innovatie in de gehele sector. COMPAREX is een van de marktleiders op het gebied van software licentiebeheer en dit is het perfecte moment om onze aanwezigheid uit te breiden naar de Amerikaanse markt.” Met de vestiging van het kantoor in New Jersey in het Noordoosten van de Verenigde Staten is de COMPAREX Groep nu aanwezig in een belangrijke en economisch sterke regio in het land.


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel