COMPAREX Press releases

COMPAREX Nederland officieel partner van Good Technology

Amsterdam, 19.06.2013 – Softwarelicentiespecialist COMPAREX Nederland en Good Technology, marktleider op het gebied van multiplatform Mobile Security, zijn een samenwerkingsverband overeengekomen. COMPAREX breidt hiermee haar dienstenportfolio uit op het gebied van securityoplossingen. De organisatie uit Amsterdam merkt dat de vraag naar deze oplossingen bij haar klanten snel toeneemt.

COMPAREX, dat onlangs de overname van Agile Software en InfraControl afrondde, speelt hiermee in op deze toenemende vraag naar mobile securityoplossingen. Bring (of Choose) Your Own Device is namelijk een niet meer weg te denken ontwikkeling. Behalve voordelen brengt het gebruik van deze devices ook uitdagingen met zich mee. Het inzetten van mobiele devices vereist adequaat beheer en zorgvuldige beveiliging. Good Technology helpt ondernemingen met het “mobiel” maken van hun werknemers door de inzet van een beveiligde en samenwerkende workflow. Zo omvat Good’s Secure Collaboration oplossing applicaties voor e-mail, PIM, secure browser, file sharing en instant messaging, maar tevens een breed ecosysteem aan third party applications zoals documentbewerking en papierloos vergaderen. Good’s Enterprise Mobility Management Platform stelt organisaties in staat om mobile applicaties te bouwen, managen, analyseren en beveiligen.

Logische bundeling van krachten
Michel van Teijlingen, Commercieel Directeur van COMPAREX Nederland omschrijft de achtergrond van de samenwerking als volgt: ”De afgelopen periode hebben wij in diverse klantsegmenten gemerkt dat er behoefte is aan advies op het gebied van mobile security. Logisch, gezien het aantal verschillende devices dat tegenwoordig gebruikt wordt door medewerkers. Wij zijn nu in staat onze klanten hierin te adviseren. Met Good Technology hebben wij een partner die op dit gebied kwalitatief gezien een leidende positie in de markt inneemt. Wij zien dan ook uit naar een vruchtbare samenwerking.”
Advisering over de oplossingen van Good Technology wordt ondergebracht bij de Solution Advising unit van COMPAREX. Binnen deze afdeling zijn diverse specialisten werkzaam, elk verantwoordelijk voor hun eigen oplossingsgebied. Zij voorzien klanten van (licentie)advies in complexe situaties. COMPAREX beschikt onder andere over Solution Advisors op het gebied van Virtualisatie, Microsoft licensing en (Mobile) Security. Onder dit laatste oplossingsgebied valt de propositie van Good Technology.
“Wij zijn verheugd met dit partnership.” aldus Michael Maas, Regional Sales Director van Good Technology. “Door de combinatie van oplossingen van Good en de dienstverlening van COMPAREX op het gebied van software licensing, worden vele organisaties in Nederland in staat gesteld om doelstellingen van databeveiliging te bereiken op het gebied van Enterprise Mobility Management.”


Over Good Technology
Good’s Secure Collaboration oplossing omvat Good’s applicaties voor email, PIM, secure browser, file sharing en instant messaging, maar tevens een breed ecosysteem aan third party applications zoals document bewerking en papierloos vergaderen. Good’s Enterprise Mobility Management Platform stelt organisaties in staat om mobile applicaties te bouwen, managen, analyseren en beveiligen. Good Technology biedt oplossingen aan meer dan 4000 organisaties wereldwijd en is met hun dienstverlening marktleider in onder andere de financiële sector, gezondheidszorg, industrie, juridische sector en overheid. De oplossingen van Good worden ondersteund door de platformen Windows Mobile, Android en iOS.


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel