COMPAREX Press releases

COMPAREX ontvangt Global Renewals Award op de VMware Partner Exchange 2014

Amsterdam, 14.02.2014 – IT service provider COMPAREX heeft deze week de VMware Partner Network Award in de categorie Renewals ontvangen. De organisatie werd beloond bij de VMware Partner Exchange 2014, het jaarlijkse partner event van VMware. Dit evenement werd van 10 tot 13 februari georganiseerd in San Francisco.

Robert Ebner, Corporate Vice President van de COMPAREX Group: “VMware is één van de belangrijkste technologie- en softwarepartners van COMPAREX. Het is de afgelopen jaren ons doel geweest om VMware’s kerncompetenties – virtualisatie, cloud en end user computing – te omarmen; binnen de COMPAREX vestigingen wereldwijd, maar in de eerste plaats bij onze gezamenlijke klanten. Naast de uitstekende klantrelaties die wij onderhouden, heeft ook de grote waardering van VMware voor ons commitment binnen deze markt geleid tot deze award.

Een zeer belangrijk onderdeel van het succes van COMPAREX, dat ook een aanzienlijke groei van de verkopen laat zien, was het eigen International Vendor & Alliances Team. COMPAREX opereert wereldwijd in 29 landen. Dit team heeft het mogelijk gemaakt om succesvolle VMware cases vanuit individuele landen als voorbeeld te gebruiken in andere landen waar COMPAREX actief is.

“Het is een voorrecht om deze selecte groep van partners te belonen. Zij hebben zich op een internationaal niveau onderscheiden in 2013,” aldus Dave O’Callaghan, senior vice president, Global Partner Organization bij VMware. “VMware streeft ernaar om onze partners uit te rusten en op te leiden met de resources en kennis die zij nodig hebben om organisaties van dienst te zijn. Wij feliciteren COMPAREX met het winnen van een VMware Partner Network Award en kijken vooruit naar onze gezamenlijke successen in 2014.”

 

Over de VMware Partner Exchange 2014

VMware Partner Exchange 2014 is het wereldwijd leidende evenement voor virtualisatie- en cloudpartners. Duizenden leden van het VMware partner ecosysteem komen bij elkaar om de toekomst van de industrie te bespreken. Met meer dan 190 breakout sessies en een beursvloer, krijgen partners waardevolle inzichten in hoe ze nieuwe technologieën en de volgende generatie enterprise hybrid cloudoplossingen kunnen leveren aan klanten. Meer informatie op www.vmwarepartnerexchange.com.

 

Over COMPAREX

De COMPAREX Groep is een internationale, leveranciersonafhankelijke IT service provider. Gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en implementeren van server en client-infrastructuren, heeft COMPAREX zich geprofileerd als partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Naast advies over software en software licentiebeheer, omvat het portfolio van de groep een uitgebreid pakket van cross-vendor consulting en -services uit een hand. De COMPAREX Groep biedt daarnaast een MultiVendor helpdesk en een uitgebreid scala aan trainingen aan. COMPAREX is een Microsoft EMEA Licensing Solutions Partners (LSP) en beschikt over meer dan 3.300 certificeringen van 60 leveranciers, waaronder Citrix, VMware, Adobe, Symantec en McAfee evenals Hitachi, IBM en EMC. COMPAREX telt momenteel ongeveer 1.800 werknemers op 75 locaties in 29 landen in Europa, Afrika en Azië. Meer informatie op www.comparex-group.com.


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel