COMPAREX Press releases

COMPAREX Groep betreedt Zuid-Amerikaanse markt en start vestiging in Brazilië

Leipzig, 07.05.2014 – Om haar internationale groei kracht bij te zetten heeft de COMPAREX Groep een onderdeel van de Braziliaanse organisatie 2S overgenomen. 2S is een system integrator en Microsoft LSP (Licensing Solution Provider). COMPAREX is deze week met 2S overeengekomen om 60% van hun Microsoft business unit over te nemen. COMPAREX Brazilië zal opereren as onafhankelijke juridische entiteit, volledig geïntegreerd binnen de COMPAREX Groep. Brazilië is het 30e land waar COMPAREX opereert en de eerste stap in het expansieplan van de organisatie in Zuid-Amerika. COMPAREX Brazilië zal organisaties oplossingen aanbieden voor softwarebeheer, -diensten en -inkoop.

“COMPAREX Brazilië completeert onze aanwezigheid in de ‘BRICS’ landen* en opent voor ons de Zuid-Amerikaanse markt, het vijfde continent waarop de COMPAREX Groep actief is”, zegt John Havlick, COMPAREX Executive Vice President Asia Pacific & Americas. “Iedereen bij COMPAREX is enthousiast over het bereiken van deze mijlpaal. Brazilië is een van de grootste en snelst groeiende economieën in de wereld. Dit biedt ons betere kansen om onze bestaande, maar ook nieuwe, klanten te bedienen. We kijken er naar uit om Brazilië te ontdekken en de markt te vergroten, samen met Christiano Knott en zijn team van professionals.”


Christiano Knott, voormalig directeur en aandeelhouder van 2S zal COMPAREX Brazilië leiden als General Manager: “Ik wil COMPAREX welkom heten in Brazilië. Het is een uitstekend moment om in Brazilië aanwezig te zijn en zaken te doen. Ons team zal haar Microsoft expertise inzetten om bestaande klanten en – daar ben ik van overtuigd - ook diverse nieuwe klanten van oplossingen te voorzien. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die de COMPAREX Groep ons en onze klanten biedt en zijn van plan een substantiële bijdrage te leveren aan het succes van de Groep.” COMPAREX Brazilië heeft veel expertise op het gebied van cloud-oplossingen rondom Microsoft Office 365. Verder biedt het team diensten rondom het volledige Microsoft portfolio, met een focus op unified communications en collaboration-oplossingen.

CEO en oprichter van 2S, Renato Carneiro, krijgt een strategische en adviserende rol toegewezen voor COMPAREX Brazilië. 2S is opgericht in 1992 en is één van de leidende integrators van Cisco- en Microsoft-oplossingen in de Braziliaanse markt.

* Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel