COMPAREX Press releases

COMPAREX voetbalt samen met partners voor Stichting KiKa

Amsterdam, 12.05.2014 – De Charly Foundation heeft EUR 25.000 ingezameld voor Stichting KiKa. De Charly Foundation is een stichting die opgericht is door COMPAREX, Agile Software en InfraControl en als doel heeft om projecten met een sociaal-maatschappelijk karakter te initiëren of (financieel) te ondersteunen. COMPAREX organiseerde op donderdag 8 mei een benefiet voetbaltoernooi waarbij de deelnemers konden spelen op de echte grasmat van de Amsterdam ArenA. 16 bedrijven schreven zich met een team in, waarbij het inschrijfgeld geheel ten goede kwam aan Stichting KiKa. De Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker.

De teams bestonden uit klanten, vendoren, partners en distributeurs van COMPAREX. In 4 verschillende poules werden wedstrijden gespeeld op het speelveld van de Arena. Dit was voor alle deelnemers een unieke ervaring. Het toernooi ging verder via een knock-out fase, waarbij de spelers van Tech Data zich uiteindelijk tot winnaars van het toernooi kroonden. Andere deelnemende organisaties waren Cam IT Solutions, PQR B.V, BRAIN FORCE, Red Hat, IT-SL BV, Sparked, Talpa Holding, SPIE Nederland, EMC, PWC, Gemeente Amsterdam (Dienst Werk & Inkomen), Copaco Nederland BV, Microsoft en Heerema Marine Contractors Nederland SE.

 

Maarten van Montfoort, Director Services & CFO van COMPAREX Benelux mocht de cheque met de opbrengst overhandigen aan Rien Schimmel van Stichting KiKa: “Drie jaar geleden hebben wij de Charly Foundation in het leven geroepen, omdat wij van mening zijn dat onze organisatie ook een sociale en maatschappelijke functie dient te vervullen. Dit is de derde keer dat we dit toernooi organiseren. Nu voor het eerst op dé grasmat van de Amsterdam Arena, voor veel deelnemers een extra speciale ervaring. Ik ben ongelofelijk trots op de overweldigende belangstelling van onze klanten en partners en het geweldige bedrag van EUR 25.000 dat wij met hulp van hen aan Stichting Kika overhandigen. Ik wil alle deelnemende organisaties ontzettend bedanken voor hun steun en medewerking hierin.”


“Mooie formule om plezier en betrokkenheid te combineren”

Na de overhandiging van de cheque vanuit de Charly Foundation, kwam het team van Gemeente Amsterdam (Dienst Werk & Inkomen) nog met een verrassing. Binnen hun organisatie hadden zij een additionele inzamelingsactie opgezet. Dit resulteerde in een extra opbrengst ten behoeve van Stichting KiKa van nog eens ruim EUR 1.800. Een actie die bijzonder gewaardeerd werd door zowel COMPAREX als Stichting KiKa.
 

Ook Rien Schimmel van Stichting KiKa kijkt met een zeer goed gevoel terug op het toernooi: “Het is fantastisch om te zien dat voetbalteams met plezier inzet tonen op het sportieve vlak, maar zich daarnaast heel bewust zijn van hun bijdrage aan KiKa. De Charly Foundation heeft een mooie formule gevonden om plezier en maatschappelijke betrokkenheid te combineren. Wij zijn ontzettend blij met hun jarenlange steun en de geweldige bijdrage van ruim EUR 25.000 van deze editie van dit toernooi.”


Doelstelling van de Charly Foundation:

COMPAREX is ervan overtuigd dat zij naast een economische en sociale functie ook een maatschappelijke rol dient te vervullen. De Charly Foundation heeft als doel om projecten met een sociaal-maatschappelijk karakter te initiëren of (financieel) te ondersteunen. Jaarlijks worden diverse grote en kleine activiteiten georganiseerd waarbij eigen medewerkers een proactieve rol vervullen. Ieder jaar ondersteunt de organisatie drie goede doelen met sportieve of actieve evenementen. Op dit moment ondersteunt de Charly Foundation Stichting KiKa, Leger des Heils en Natuurmonumenten. De Charly Foundation was tot vorig jaar bekend onder de naam ‘Solimas Foundation’.


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel