COMPAREX Press releases

Marc Betgem aangesteld als Algemeen Directeur PC-WARE Benelux

Amsterdam, 14.04.2011 – Per 1 april 2011 is Marc Betgem officieel aangesteld als verantwoordelijke voor de gehele PC-WARE BeNeLux organisatie. Betgem neemt hiermee de taken en verantwoordelijkheden over van voormalig Vice President Western Region, Harry Kloosterman. De afgelopen 6 jaar was Betgem verantwoordelijk voor de Nederlandse PC-WARE organisatie als Algemeen Directeur. Hij is erin geslaagd de Nederlandse vestiging op continue basis als één van de best opererende PC-WARE vestigingen te laten presteren. Naast uitstekende financiële resultaten heeft de organisatie onder leiding van Betgem ook op het gebied van dienstverlening en klantportfolio een aanzienlijke groei gerealiseerd en is het personeelsbestand sterk gegroeid.

“Ik ben erg blij met de beslissing van Marc om zijn verantwoordelijkheden in de BeNeLux uit te breiden,” zegt PC-WARE´s CEO Klaus Elsbacher. “Gezien de positieve bijdrage van de Nederlandse PC-WARE organisatie aan de PC-WARE Groep op continue basis, was het een logische beslissing om Marc aan te stellen als Algemeen Directeur voor de gehele regio. Met zijn unieke, persoonlijke aanpak en managementstijl en zijn positieve uitstraling heb ik er alle vertrouwen in dat hij onze vestigingen in België en Luxemburg tot nog betere resultaten zal leiden.”

Betgem zelf ziet de stap vooral als een kans om de samenwerking en synergie tussen de 3 landen naar een hoger niveau te tillen. “De vestigingen in België en Luxemburg bestaan pas enkele jaren. Er zijn daarom nog diverse mogelijkheden tot groei. Ik ga deze uitdaging met een goed gevoel aan.”


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel