COMPAREX Press releases

Agile Software wint Microsoft Health Award

Alphen aan den Rijn, 11.07.2014 – Agile Software heeft de Microsoft Health Licensing Partner of the Year Award 2014 gewonnen. Met de jaarlijkse awards spreekt Microsoft zijn waardering uit voor Nederlandse partners die in het afgelopen jaar bijzondere of innovatieve oplossingen op het gebied van de gezondheidszorg hebben ontwikkeld op basis van Microsoft-technologie.

André Piso, Business Development Manager Health van Microsoft Nederland, over het veranderende zorglandschap: "Er vindt in de zorg een verschuiving plaats met een snelheid die we de afgelopen 30 jaar niet gekend hebben. Onder druk van economische uitdagingen heroverwegen zorginstellingen hoe zij hun diensten succesvol kunnen blijven leveren. Zorginstellingen moeten meetbaar waarde kunnen leveren aan de veranderende rol van de consument in de zorg. Dit zijn uitdagingen die niet alleen kunnen worden opgelost door de zorg zelf. Er is scherp begrip en actieve betrokkenheid nodig van alle stakeholders. Inzet van nieuwe technologie en het vermogen tot innoveren is hierbij cruciaal."

De genomineerden voor de Microsoft Health Partner Awards 2014 waren:

  • Innovator of the Year: Winvision, Wortell, DEA- Cinnovate
  • Solution Partner of the Year: ChipSoft, ECare en helpLine B.V.
  • System Integrator of the Year: BRAIN FORCE, Rapid Circle en ITON
  • Licensing Partner of the Year: Agile Software, Dataplus en Insight
  • Cloud Partner of the Year: Wortell, Caase.com en Rapid Circle

Licensing Partner of the Year: Agile Software

Agile Software is een stabiele factor in het Health segment. Door dienstverlening op het gebied van licentieadvies maakt Agile Software zorginstellingen bewust van de mogelijkheden van Microsoft-oplossingen en streven zij naar een hogere adoptie van deze technologie. Hiervoor werkt Agile Software in de zorgsector nauw samen met Microsoft en System Integrators die actief zijn in deze markt. Agile Software wordt door zorginstellingen ervaren als een goede adviseur. Dat heeft geresulteerd in diverse samenwerkingen, waarin Agile Software haar klanten adviseert over de mogelijkheden die de licenties bieden en de vernieuwingen op het gebied van Cloud.

Sander Blom, Commercieel Directeur Agile Software: "Wij zijn als organisatie zeer vereerd met het winnen van deze award. Al sinds de oprichting in 2004 heeft Agile Software een duidelijke focus gehad op de Nederlandse zorgmarkt. Deze award bevestigt dat wij de juiste weg zijn ingeslagen en dé partner zijn voor alle zorginstellingen met betrekking tot het aanschaffen en het beheren van hun softwarelicenties. Naast Microsoft software leveren wij oplossingen van diverse andere fabrikanten. Middels onze grote footprint bij diverse fabrikanten, samenwerkingen met verschillende System Integrators en de inzet van onze eigen Solution Advisors zijn wij in staat de klant op de juiste wijze te adviseren."

Op de foto ziet u links Sander Blom, Commercieel Directeur Agile Software en rechts Margreet Brenkman, Sales Manager Enterprise Partner Group Microsoft.

Over Agile Software

Agile Software adviseert, levert en beheert softwarelicenties aan grote en middelgrote organisaties in Nederland met een sterke focus op de zorgmarkt. Agile Software is onderdeel van de COMPAREX Group.

Over COMPAREX Nederland

De Nederlandse COMPAREX organisatie is de marktleider op het gebied van Software Licensing en tevens de grootste Software Asset Management dienstverlener van het land. Daarnaast adviseert COMPAREX Nederland in diverse specialistische IT-gebieden, waaronder Cloud, Virtualisatie, Mobility & Security en Big Data.

COMPAREX Nederland B.V. is ISO 9001-2008 gecertificeerd. In maart 2013 heeft COMPAREX Agile Software en InfraControl uit Alphen aan den Rijn overgenomen. De organisatie beschikt sindsdien over kantoren in Amsterdam en Alphen aan den Rijn. De organisatie telt momenteel 150 medewerkers. www.comparex.nl.


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel