COMPAREX Press releases

PC-WARE tekent SAP Business Objects VAR contract

Amsterdam, 04.05.2011 – PC-WARE Information Technologies B.V. uit Amsterdam heeft onlangs het SAP Business Objects Value Added Reseller (VAR) contract getekend. Door ondertekening hiervan is PCWARE in staat, naast SAP ERP, ook het SAP Business Objects (BO) portfolio te verkopen aan haar klanten. PC-WARE zal zich met de volledige SAP software stack voornamelijk gaan richten op de overheidssector, waar zij uitstekende en langlopende relaties heeft met haar klanten. Om dit partnership kracht bij te zetten zal SAP Nederland dit jaar voor het eerst aanwezig zijn tijdens de PC-WARE Experience op 17 mei aanstaande in Artis, Amsterdam.

Rob Viguurs, Channel Sales Manager bij SAP Nederland: “Kijkend naar het enthousiasme, de jarenlange ervaring in softwareverkopen en de gevestigde naam in de branche, zijn wij van mening met PC-WARE een zeer volwassen partij toe te voegen aan ons VAR landschap. Kijken we naar de recente lancering van BI 4.0, dan denken we met PC-WARE een uitstekende partner gevonden te hebben om deze stack in onze strategische sectoren te positioneren.”

Toegevoegde waarde
Marc Betgem, Algemeen Directeur PC-WARE Benelux: “PC-WARE fungeert al jarenlang als dé kennisorganisatie voor onze klanten op het gebied van softwaregebruiksrechten. Om ervoor te zorgen dat we nu, en in de toekomst, voldoende toegevoegde waarde bieden hebben we recent aanzienlijk geïnvesteerd in kennis en kunde voor SAP Business Objects. Met de ondertekening van het SAP Business Objects VAR contract zijn wij in staat om ook de SAP oplossingen en aanvullende dienstverlening aan te bieden aan onze klanten. Deze stap is illustratief voor de ontwikkeling die de Nederlandse PC-WARE organisatie momenteel doormaakt.”

Over SAP
SAP (NYSE: SAP) is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering beter te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen om de concurrentie voor te blijven. SAP heeft branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech ndustrie en retail tot overheidsen financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 109.000 bedrijven software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel