COMPAREX Press releases

COMPAREX treedt toe tot het Microsoft Licensing Solution Provider programma in de Verenigde Staten

Amsterdam, 02.02.2015 – COMPAREX is per direct in staat om Amerikaanse klanten te ondersteunen met licensing, uitrol en beheer van Microsoft Cloud oplossingen, waaronder Office 365 en Azure. De IT Service Provider heeft aangekondigd dat het toetreedt tot het Microsoft Licensing Solution Provider (LSP) programma in de Verenigde Staten.

Het Microsoft LSP programma stelt COMPAREX in staat om Microsoft volumelicentiecontracten, services en abonnementen aan te bieden in de Verenigde Staten. In navolging van Microsoft Open en Open Value licenties, die via distributeurs worden aangeboden, biedt COMPAREX nu ook oplossingen en diensten aan organisaties met 250 of meer gebruikers. Door deelname aan dit programma biedt COMPAREX haar klanten meer licentiemogelijkheden.

Jenni Flinders, Vice President US Partner Group bij Microsoft: “Wij zijn erg blij met de komst van COMPAREX als nieuwe deelnemer in het LSP-programma in de Verenigde Staten. Partners zoals COMPAREX laten toewijding en expertise zien wanneer het gaat om het adviseren en ondersteunen van onze gezamenlijke klanten. Zij helpen organisaties bij het succesvol omarmen van de diensten en oplossingen van Microsoft.”

Ook Nederlandse klanten profiteren

Marc Betgem, Executive Vice President Benelux & South Africa bij COMPAREX, benadrukt dat ook Nederlandse klanten baat hebben bij deze ontwikkeling: “Dit biedt ook voordelen voor onze Nederlandse klanten met vestigingen in de Verenigde Staten. Zij kunnen vanaf nu profiteren van een lokaal aanspreekpunt voor hun softwarevraagstukken. Tevens beschikt ons team in de Verenigde Staten over veel expertise op het gebied van implementatie en beheer van Cloud-oplossingen. Dit sluit naadloos aan op onze propositie in Nederland, waarbij we ons richten op het geven van advies en ondersteuning voor klanten die over willen stappen naar de Cloud.”

Over de COMPAREX Group

COMPAREX is een wereldwijde Microsoft Licensing Solutions Partner (LSP) en beschikt over meer dan 4.750 certificeringen van 70 leveranciers, waaronder Oracle, Citrix, VMware, Adobe, Symantec, Good, IBM en EMC. Bij de COMPAREX Group werken meer dan 2.000 medewerkers op 80 locaties in 31 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2013/14 realiseerde de Group een omzet van €1.514 miljard / $2 miljard. In Nederland bedient COMPAREX klantrelaties samen met zusterorganisaties Agile Software en InfraControl. www.comparex-group.com   

COMPAREX Nederland
De Nederlandse COMPAREX organisatie is marktleider op het gebied van Software Licensing en tevens de grootste Software Asset Management dienstverlener van de BeNeLux. Daarnaast adviseert COMPAREX Nederland in diverse specialistische IT-gebieden, waaronder Cloud, Mobility, Security, Virtualisatie en Big Data.

COMPAREX Nederland B.V. is ISO 9001-2008 gecertificeerd. In 2013 heeft COMPAREX Agile Software en InfraControl uit Alphen aan den Rijn overgenomen. De organisatie beschikt sindsdien over kantoren in Amsterdam en Alphen aan den Rijn. De organisatie telt momenteel 160 medewerkers. www.comparex.nl.


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel