COMPAREX Press releases

PC-WARE wint Oracle Reseller of the Year Award 2011

Amsterdam, 23.06.2011 – Oracle heeft vorige week de winnaars van de Nederlandse Oracle PartnerNetwork Specialized Awards 2011 bekendgemaakt. Tijdens een feestelijk evenement in Beachclub Bloomingdale te Bloemendaal heeft PC-WARE de award voor Reseller of the Year 2011 gewonnen. Oracle beoordeelde erkende partners die zich positief onderscheiden op het gebied van hun specialisatie en innovatie met Oracle-oplossingen.

Kroon op het afgelopen jaar bij PC-WARE

Het afgelopen jaar heeft PC-WARE zich met een Oracleteam gefocust op de verkoop en ondersteuning van Oracle producten en diensten. Eind vorig jaar was de organisatie uit Amsterdam één van de eerste partners in de Benelux die het predicaat Oracle License Management Services (LMS) Partner mocht gaan voeren. Hiermee is PC-WARE gerechtigd om Oracle License Compliance en Oracle License Review onderzoeken uit te voeren. Tevens is PC-WARE een samenwerking aangegaan met iQuate. Deze organisatie is door Oracle zelf geaccrediteerd en beschikt over specifieke tooling welke door PC-WARE wordt ingezet om Oracle licentie reviews uit te voeren. PC-WARE is hiermee met name in staat om grote organisaties te helpen, waar Oracle compliance uitdagingen spelen.

De genoemde ontwikkelingen hebben duidelijk vruchten afgeworpen. PC-WARE heeft haar Oracle opbrengsten het afgelopen jaar een enorme groei zien doormaken. Daarnaast is het marktaandeel van PC-WARE binnen het indirecte kanaal van Oracle in Nederland aanzienlijk toegenomen. Uiteraard is PC-WARE bijzonder content met deze ontwikkeling. PC-WARE kondigde vorige maand al aan veel van haar kennis en diensten per direct ook in de Benelux aan te bieden. De Oracle-expertise zal hier zeker een belangrijke pijler in vormen.

Jan van Gemert, Business Unit Manager Oracle Benelux bij PC-WARE reageert vanzelfsprekend verheugd: "Deze award is een kroon op het harde werk van het afgelopen jaar. We hebben dit jaar aanzienlijke stappen gemaakt op het gebied van Oracle. We hebben geïnvesteerd in specialisatie van ons personeel, zijn een samenwerking aangegaan met iQuate en hebben duidelijke toegevoegde waarde op Oracle gebied kunnen laten zien bij onze klanten."


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel