COMPAREX Press releases

COMPAREX benoemd tot Renewals Partner of the Year op de VMware Partner Exchange

Amsterdam, 17.02.2015 – COMPAREX heeft aangekondigd dat het de Global VMware Partner Network Award in de ‘Renewals categorie’ heeft gewonnen. De award werd uitgereikt op VMware Partner Exchange 2015, het jaarlijkse partnerevent van VMware in San Francisco.

“Ik ben verheugd om deze selecte groep van partners te eren. Zij hebben zichzelf onderscheiden op een wereldwijd niveau,” zei Dave O’Callaghan, senior vice president Global Channels and Alliances bij VMware over de partners die in de prijzen vielen. “VMware streeft ernaar om onze partners uit te rusten met de kennis en resources die zij nodig hebben om hoogwaardige IT-dienstverlening aan klanten te kunnen bieden. Wij feliciteren COMPAREX met het winnen van deze wereldwijde award en kijken uit naar nieuw gezamenlijk succes in 2015.”“Het ontvangen van deze award is een grote eer voor COMPAREX. Het geeft aan dat we veel waarde hechten aan het vernieuwen van VMware licenties en dat we hierin uitblinken. Belangrijk hierin was ook om onze klanten verder te begeleiden op het cloud-vlak en hun kennis te laten maken met nieuwe VMware-technologieën, buiten virtualisatie,” aldus Holger Pfister, Executive Vice President Partners bij COMPAREX. “Ik wil alle medewerkers van COMPAREX die hebben bijgedragen in dit proces bedanken en feliciteren.”

In totaal werden door VMware in 17 verschillende categorieën partners beloond voor hun uitstekende prestaties in 2014. Meer informatie over de VMware Partner Exchange: www.vmwarepartnerexchange.com


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel