COMPAREX Press releases

Microsoft benoemt COMPAREX tot Global Cloud Partner of the Year 2014

Amsterdam, 30.03.2015 – COMPAREX heeft van Microsoft wereldwijde erkenning ontvangen als Global Cloud Partner of the Year. Deze award werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse Microsoft EMEA Channel Partner Conference 2015 in Dublin.

De Microsoft EMEA Operations Global Cloud Partner of the Year 2014 Award is een erkenning voor de groei in omzet van de Microsoft cloud producten Office 365 en Azure in de tweede helft van 2014. Van alle Licensing Solution Providers (LSP’s) liet COMPAREX hierin de sterkste stijging zien. De cloud omzet van COMPAREX steeg met meer dan 100% gedurende de betreffende periode.

Holger Pfister, Executive Vice President Partners bij COMPAREX, ziet de beloning als een bevestiging dat de organisatie de goede weg is ingeslagen. “Binnen drie jaar zal de meerderheid van alle softwarelicenties verkocht worden als onderdeel van cloud modellen. We zijn momenteel al perfect uitgerust om de wensen van deze nieuwe markt te beantwoorden. Niet alleen met onze cloud expertise zelf, maar ook met de managed services die we zelf aanbieden. Een voorbeeld hiervan is SAM2Go, onze eigen cloud compliance oplossing. We merken door onze cloud groei met Microsoft dat public cloud oplossingen snel geaccepteerd raken in Europa.”

Over COMPAREX

COMPAREX is dé adviseur op het gebied van softwarelicenties. Wij streven ernaar  klanten volledig te ontzor-gen in dit proces. Wij adviseren middelgrote en grote organisaties op het gebied van licentie-inkoop en beheer. Veranderingen in de markt vragen een aanpassing in de wijze waarop wij onze klanten bedienen.  Met nieuwe proposities onderscheiden wij ons duidelijk in de markt. Deze proposities maken het voor klanten eenvoudiger om op de meest efficiëntie manier gebruik te maken van hun softwarelicenties. Transparantie staat hierbij voorop. In het kantoor in Amsterdam werken in totaal 160 mensen. COMPAREX Nederland B.V. is ISO 9001-2008 gecertificeerd.

Over de COMPAREX Group

De COMPAREX Group is een internationale, leveranciersonafhankelijke IT service provider. Naast advies over software en softwarelicentie beheer, omvat het portfolio van de groep een uitgebreid pakket van cross-vendor consulting en -services uit een hand. De COMPAREX Groep biedt daarnaast een MultiVendor helpdesk en een uitgebreid scala aan trainingen aan. COMPAREX is een Microsoft EMEA Licensing Solutions Provider (LSP) en beschikt over meer dan 4.750 certificeringen van 70 leveranciers, waaronder Oracle, Citrix, VMware, Adobe, Symantec, Good, IBM en EMC.  Bij de COMPAREX Group werken meer dan 2.000 medewerkers op 80 locaties in 31 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2013/14 realiseerde de Group een omzet van €1.514 miljard / $2 miljard. In Nederland bedient COMPAREX klantrelaties samen met zusterorganisaties Agile Software en InfraControl.


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel