COMPAREX Press releases

COMPAREX wint twee wereldwijde Microsoft Partner of the Year awards

Amsterdam, 18.06.2015 – COMPAREX heeft twee wereldwijde Microsoft Partner of the Year 2015 awards gewonnen. De adviseur op het gebied van softwarelicenties en -beheer is uitgeroepen tot SAM Partner of the Year en Volume Licensing Partner of the Year. De organisatie kreeg hiermee erkenning voor de uitstekende advisering richting klanten ten aanzien van Microsoft-oplossingen.

Erkenning op het gebied van Software Asset Management en Volume Licensing

Er zijn awards in veel verschillende categorieën toegekend. In totaal waren meer dan 2.300 partners genomineerd voor een award. COMPAREX kreeg erkenning voor het bieden van uitstekende dienstverlening en oplossingen op het gebied van Software Asset Management (SAM). De focus op proactieve advisering van COMPAREX, die klanten in staat stelt om SAM best practices te adopteren en implementeren, heeft hieraan zeker bijgedragen. Bij COMPAREX draait SAM namelijk om meer dan alleen het creëren van compliance. Klanten krijgen tastbare toegevoegde waarde. Zij kunnen te allen tijde zien of, en welke, software efficiënt gebruikt wordt binnen hun organisatie en waar mogelijk ruimte voor besparing is. De Volume Licensing Partner of the Year Award wordt toegekend aan een partner die goed presteert binnen de hele Volume Licensing linie. Hierbij is vooral gekeken naar de bereidheid om constant nieuwe oplossingen en initiatieven op te starten, snel nieuwe technologieën te omarmen en naar de aandacht die besteed wordt aan klanttevredenheid.

Waardering voor dé twee kerncompetenties van COMPAREX

Marc Betgem, Executive Vice President Benelux & South Africa bij COMPAREX: “Software Asset Management is één van onze kerncompetenties. Ik ben daarom zeer verheugd dat Microsoft ons juist hierin waardeert, door ons te bekronen met deze award. Het bevestigt dat we op de goede weg zijn en motiveert ons om hierin verder te groeien.
We voelen ons ook vereerd met de Volume Licensing award. Advisering over softwarelicenties zit in ons DNA. Dit is dan ook het resultaat van onze voortdurende ambitie om wereldwijd de beste dienstverlener voor software licentiemanagement en aanverwante diensten te worden. Onze grote betrokkenheid bij verschillende Partner Advisory boards van Microsoft heeft hier ook zeker positief aan bijgedragen. Hierin zorgen we dat de stem en wensen van onze klanten gehoord worden door Microsoft. Ik ben vooral trots dat we deze award ontvangen te midden van zoveel goede partners op inter-nationaal niveau. Het benadrukt onze sterke positie in onze markt.”

Geen verrassing

“De winnaars van de diverse awards behoren tot de meest innovatieve en waardevolle partners binnen ons partner ecosysteem. Daarom was het voor ons geen verrassing dat COMPAREX benoemd werd tot winnaar van de 2015 Microsoft SAM Partner of the Year én de Volume Licensing Partner of the Year award”, aldus Phil Sorgen, corporate vice president, Worldwide Partner Group bij Microsoft. “We waarderen COMPAREX voor hun prestaties en de grote toegevoegde waarde die zij voortdurend leveren bij onze gezamenlijke klanten.”

Over COMPAREX

COMPAREX is dé adviseur op het gebied van softwarelicenties. Wij streven ernaar klanten volledig te ontzorgen in dit proces. Wij adviseren organisaties op het gebied van licentie-inkoop en beheer. Daarnaast kunt u bij COMPAREX terecht voor uitdagingen op het gebied van Computing Everywhere, Cloud, Security & Identity en Business Analytics. COMPAREX is marktleider in Nederland. In het kantoor in Amsterdam werken in totaal 160 mensen. COMPAREX Nederland B.V. is ISO 9001-2008 gecertificeerd. De Nederlandse organisatie maakt onderdeel uit van de COMPAREX Groep, een internationaal opererende organisatie met meer dan 2.150 medewerkers op 80 locaties in 33 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. www.comparex.nl.

Over de COMPAREX Group

De COMPAREX Group is een internationale, leveranciersonafhankelijke IT service provider. Naast advies over software en softwarelicentiebeheer, omvat het portfolio van de groep een uitgebreid pakket van cross-vendor consulting en services uit een hand. De COMPAREX Groep biedt daarnaast een MultiVendor helpdesk en een uitgebreid scala aan trainingen aan. COMPAREX is een Microsoft EMEA Licensing Solutions Partner (LSP) en beschikt over meer dan 4.750 certificeringen van 70 leveranciers, waaronder Oracle, Citrix, VMware, Adobe, Symantec, Good, IBM en EMC. Bij de COMPAREX Group werken meer dan 2.150 medewerkers op 80 locaties in 33 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2014/15 realiseerde de Group een omzet van € 1,770 miljard.


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel