COMPAREX Press releases

COMPAREX zet verder in op cloud-diensten

Amsterdam, 14.07.2015 – COMPAREX Nederland speelt verder in op de veranderende vraag vanuit de markt naar cloud-gebaseerde diensten. De adviseur op het gebied van softwarelicenties trekt per 1 augustus 2015 twee ervaren cloud-specialisten aan. De komst van deze experts past bij de visie en strategie van COMPAREX voor de toekomst. Klanten kunnen bij COMPAREX reeds rekenen op een breed scala aan licentieadviesdiensten. Het bieden van ondersteuning bij de adoptie van cloud-technologie is daar anno 2015 een onmisbaar onderdeel van.

Ron Vermeulen (34) start in augustus 2015 als Manager Cloud Solutions bij COMPAREX. Ron wordt verantwoordelijk voor de adoptie en uitrol van cloud-oplossingen bij klanten van COMPAREX. Hij stapt over van ICT-dienstverlener Cegeka (voorheen BRAIN FORCE, dat in 2014 door Cegeka werd overgenomen). Hier was hij verantwoordelijk voor het team van Enterprise Consultants en Lead Architecten. Binnen zijn verantwoordelijkheden vielen de ontwikkeling van diensten, de adoptie van nieuwe technologie bij klanten en de technische aansturing van complexe ICT-projecten.

Ron start samen met zijn voormalige collega Frederik Lefèvre (36). Frederik was voorheen werkzaam als Lead Architect bij Cegeka en gaat bij COMPAREX de rol van Consultant vervullen. De focus van beide heren ligt bij de adoptie en consumptie van cloud-oplossingen bij klanten van COMPAREX, door middel van het inzetten van onder andere inspiratiesessies, assessments en migratiediensten.

Maarten van Montfoort, CFO & Director of Services bij COMPAREX Benelux: “Wij zijn verheugd met de komst van deze twee ervaren krachten. De vraag naar cloud-oplossingen en de begeleiding van cloud-migraties is de afgelopen periode in een stroomversnelling geraakt. Wij zien het dan ook als een logische stap om onze klanten ook op dit gebied zo goed mogelijk te bedienen.”


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel