COMPAREX Press releases

COMPAREX en BLAUD slaan handen ineen op het gebied van Enterprise Mobility Management

Amsterdam, 02.11.2015 – COMPAREX en BLAUD gaan een officiële Enterprise Mobility Management (EMM) samenwerking aan. Beide organisaties zijn al langer actief in de Mobility markt. Met de nieuwe samenwerking zijn zij in staat om organisaties een totaalpakket aan te bieden en verder te helpen met hun Mobility strategie.

Enterprise Mobility Management assessment

Onderdeel van de samenwerking tussen COMPAREX en BLAUD is een nieuwe dienst die gezamenlijk ontwikkeld is; het Enterprise Mobility Management assessment. Middels een aantal interviews met stakeholders en een visieworkshop  wordt inzicht verkregen in de wensen, eisen en kaders waaraan de EMM oplossing moet voldoen. Deze aanpak heeft ten doel om een organisatie brede visie te vormen omtrent mobiel werken, en zodoende draagvlak te creëren binnen de organisatie. Het resultaat van het assessment is een adviesdocument en blauwdruk waarmee mobiel werken als onderdeel van de algemene organisatiestrategie wordt geïntegreerd. Dit assessment is ontwikkeld op basis van meer dan 12 jaar ervaring in de Enterprise Mobility Management en app development markt. 
 
Door de krachten te bundelen kan een totaalpakket worden geboden, waarbij vanuit de organisatiedoelstellingen en functionele behoefte een advies wordt. COMPAREX en BLAUD versterken elkaar op het gebied van EMM, waarbij er een krachtige en unieke combinatie van consultancy en app development wordt gecombineerd met solution en licentiekennis.

Beide organisaties vullen elkaar perfect aan: “Als BLAUD constateren wij al jaren dat COMPAREX een betrouwbare partner is voor onze gezamenlijke klanten binnen bijvoorbeeld de overheid en de grootzakelijke markt. Door de samenwerking wordt het eenvoudiger om vanuit één partner diensten als EMM en app development te integreren. Door de samenwerking en bundeling van kennis kunnen wij organisaties nog beter begrijpen en passende adviezen geven als het gaat om mobiel werken,” aldus Tim de Vries, Sales Manager BLAUD.

Volledige ontzorging voor klanten in Mobility trajecten

Jeffrey de Heer, Teamleider Mobility bij COMPAREX: “De Enterprise Mobility markt is nog steeds volop in ontwikkeling. Bij veel organisaties merken wij dat er tal van vragen zijn op het gebied van Mobility en dat er behoefte is aan een sparringpartner die ze op de juiste weg helpt en volledig kan ondersteunen gedurende een traject. BLAUD is dé Mobility-specialist in Nederland en ik ben dan ook bijzonder trots dat we vanuit COMPAREX deze samenwerking concreet vorm hebben gegeven.

Nadat BLAUD en COMPAREX elkaar de afgelopen jaren steeds vaker in trajecten tegenkwamen, hebben wij nu de officieel de handen ineen geslagen. Wij zijn gezamenlijk in staat om onze klanten gedurende een Mobility traject volledig te adviseren en ontzorgen. Via het Enterprise Mobility Management assessment geven wij klanten inzicht in de wensen, eisen en kaders waaraan de Enterprise Mobility Management oplossing voor hun organisatie moet voldoen. Hiermee zijn wij  nog beter in staat om klanten bij de hand te nemen en hun uitdagingen op EMM-gebied te lijf te gaan.”

Over COMPAREX Nederland

COMPAREX Nederland is expert op het gebied van softwarelicenties en ondersteunt bij het advies, inkoop en beheer. Het team van Solution Advisors helpt organisatie bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen door functionele- en technische vragen te vertalen naar passende technologische oplossingen. Dit doen wij aan de hand van thema’s als Hybrid Cloud, Security & Identity, Big Data & Analytics, Computing Everywhere en Software Asset Management. Daarnaast begeleiden wij organisaties met de stap richting de Cloud. Dit doen wij aan de hand van inspiratie sessies, workshops, assessments en een bezoek aan ons Experience Center.

Over BLAUD

BLAUD is dé Full Service Enterprise Mobility specialist van de Benelux. Ruim 20 EMM en app development specialisten realiseren de mobiele ambities van uw organisatie. BLAUD is partner met de hoogste certificering van onder andere: Good Technology, MobileIron, BlackBerry, IBM, Microsoft, KPN en Samsung. BLAUD ontwikkelt apps voor alle relevante platformen (Apple iOS, Android, Microsoft en BlackBerry). BLAUD is onderdeel van de e-office groep dat is opgericht in 1991 en meer dan 24 jaar ICT ervaring heeft. Klanten van BLAUD zitten in allerlei segmenten zoals: beursgenoteerde multinationals, overheidsinstellingen als Ministeries, Gemeenten, advocatenkantoren, banken, retail etc. Voor u als klant betekent dit een specialist met meer dan 14 jaar mobiele ervaring dat leidt tot een voorspelbare manier van werken.


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel