COMPAREX Press releases

COMPAREX behaalt Citrix Platinum partnerstatus

Amsterdam, 17.12.2015 – COMPAREX behoort door het behalen van de Citrix Platinum partner status tot de top 4 partners van Nederland. Op dit moment heeft COMPAREX de specialisaties Virtualization Specialist en Mobility Management Specialist in huis. Hierdoor beschikt COMPAREX nu op het hoogste niveau over de technische competenties en sales- en servicecapaciteiten.

COMPAREX behoort door het behalen van de Citrix Platinum partner status tot de top 4 part-ners van Nederland. Op dit moment heeft COMPAREX de specialisaties Virtualization Specialist en Mobility Management Specialist in huis. Hierdoor beschikt COMPAREX nu op het hoogste niveau over de technische competenties en sales- en servicecapaciteiten. Om het Citrix Specialist-label uit te mogen dragen is COMPAREX in het bezit van de meest recente certificeringen, geslaagd voor praktische opdrachten en in bezit van aantoonbare geslaagde projecten bij tevreden klanten. 

COMPAREX biedt zijn klanten hiermee verdere diepgaande (technische) kennis van de verschillende Citrix oplossingen en combineert dit met advies over het best passende licentiemodel- en contract. Advies over het design van infrastructuur en de roadmap voor realisatie behoort nu tot de mogelijkheden.

Andre Lodewijks, Manager Channel Benelux: “Citrix is zeer verheugd dat COMPAREX is toegetreden tot het Citrix Platinum Programma. De afgelopen jaren hebben zij veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van kennis en expertise. Hiermee is COMPAREX in staat om de klantbehoefte te vertalen naar passende Citrix-oplossingen. Het behalen van de status is een bekroning van de succesvolle samenwerking tussen Citrix en COMPAREX”.

Herjan van den Hengel, Business Unit Manager Solution Advising: “Met het behalen van de Citrix Platinum status laten wij zien dat wij in staat zijn onze klanten functioneel en technisch te adviseren over de Citrix oplossingen. Daarnaast adviseren wij welke contract- en licentievorm het beste aansluit als het gaat om zaken als compliance, kosten en flexibiliteit”

Over COMPAREX Nederland

COMPAREX Nederland is expert op het gebied van softwarelicenties en ondersteunt bij het advies, compliance, inkoop en beheer. Daarnaast helpen wij organisaties bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen door functionele- en technische vragen te vertalen naar passende technologische oplossingen.

Dit doen wij aan de hand van thema’s als Hybrid Cloud, Security & Identity, Big Data & Analytics, Computing Everywhere en Software Asset Management. Daarnaast begeleiden wij organisaties met de stap richting de Cloud. Dit doen wij aan de hand van inspiratiesessies, workshops, assessments en ons Experience Center.


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel