COMPAREX Press releases

COMPAREX Nederland wint IBM Outstanding Cloud Award 2015

Amsterdam, 05.07.2016 – Tijdens het IBM Night of the Stars evenement in Noordwijk op 21 juni, heeft COMPAREX Nederland de IBM Outstanding Cloud Award 2015 gewonnen. Elk jaar organiseert IBM het Night of the Stars evenement, waar de meest succesvolle partners van IBM worden bekroond. COMPAREX Nederland was in maar liefst drie categorieën genomineerd: Analytics, Financing (IBM Global Finance) en Cloud. In laatstgenoemde categorie wist COMPAREX de IBM Outstanding Cloud Award 2015 in de wacht te slepen.

Herjan van den Hengel, COMPAREX Business Unit Manager Services: “De afgelopen jaren is de samenwerking tussen COMPAREX Nederland en IBM sterk geïntensiveerd. Zeker op het gebied van cloud is de synergie tussen onze organisaties veel sterker geworden. Door extra investeringen in onze IBM propositie hebben wij het afgelopen jaar een recordaantal van onze klanten in de Benelux kunnen adviseren bij de adoptie van producten uit het IBM (Cloud) portfolio. Het was dan ook een geweldig compliment toen wij uit handen van Vincent Fickweiler, Cloud Business Unit Channel Manager IBM BeNeLux, de IBM Outstanding Cloud Award 2015 ontvingen.

De komende jaren gaan wij onze IBM propositie verder uitbreiden, waarbij onder andere Softlayer en de samenwerking met VMware veel focus krijgt. De kracht van het Softlayer IaaS platform aangevuld met de VMware Software Defined Data Center oplossingen biedt klanten een vertrouwd platform. Door de samenwerking kunnen klanten workloads eenvoudig migreren tussen de VMware Private Cloud en de Softlayer Public Cloud vanuit een centraal beheerplatform.”

COMPAREX Nederland wint IBM Outstanding Cloud Award 2015

v.l.n.r. Monique Coebergh (Director IBM Global Business Partner Organisation, IBM BeNeLux), Herjan van den Hengel (Business Unit Manager Solution Advising COMPAREX Nederland), Bart Idenburg (Solution Advisor COMPAREX Nederland), Vincent Fickweiler (Cloud Business Unit Channel Manager IBM BeNeLux)


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel